tipetupa
Velünk: 5515 napja
Sziasztok!
Örülök, hogy máris van ötlet. Az autóm fekete, vajon illik hozzá a bézs?
És amúgy mennyiért adod el?
Üdv,
Tipetupa
Sziasztok!
Örülök, hogy máris van ötlet. Az autóm fekete, vajon illik hozzá a bézs?
És amúgy mennyiért adod el?
Üdv,
Tipetupa
Hello,
Megvan még az enyém, nem hirdetem. Gyári szélterelő, bézs színben. Benne 2 db Pioneer TS-G1049 hangszóróval. Nagyon szépen szólnak, de a "bukócső" miatt feleslegesek.
Szia Tipetupa!
Keresd Laran-t, szerintem neki még megvan az NBFL szélterelője
Üdv:
Csabi
Helló,
Szélterelő érdekelne. Esetleg van valakinek eladó?
kösz,
Tipetupa
Ha a motorvezérlő alatt az ECU-t érted, akkor utasülés-lábnál-szőnyeg alatt.
Még mindig foss a verdám... megpróbálok trafót cserélni kopi vagy bird kollegával próbára,de azt mondják az okosok hogy motorvezérlő elektronika vagy más is lehet...hol találom a vezérlőt???Nég jó hogy szar az idő,nem húzza a szivem a dolog,eljárok 5 liter gázolajjal...
..Majd megírom mi sikerült..
Amcsiból mindent!
Régen az egyik haverom,hozott folyamatosan dolgokat, és akkor én is hozattam vele.
Főleg az autómhoz!
Mondjuk autót azért lehet nem vennék látatlanba.
Bár ott nem az a jellemző ,hogy a sérülést úgy fényképezik le ,hogy ne látszodjon,hanem inkább úgy ,hogy minnél jobban lehessen látni!
Hali,
Sikerült szereznem lengőkart bontóból (20e Ft volt). Remélem jól fog szuperálni.
Említetem a szerelőnek a felújítást, de azt mondta, hogy olyan anyagból csinálják, ami max fél/1 évet bír ki Budapesten (prakitikusan kb ennyi időre is szokták adni a garit is).
Most viszont elég nagy szívás van..ugyanis a gátló szilentjébe teljesen belrozsdásodott a csavar. Meg sem moccan, így nem lehet levenni a felső lengőkart. Most az a megoldás körvonalazódik, hogy kiveszik az egész cókmókot és úgy próbálják kiütni belőle a csavart. Ha nem sikerül, akkor flexel elvágják és megpróbálják kifúrni. Ha az sem sikerül, akkor láng, viszont ettől tönkremegy a szilent ,( Most itt tart az ügy, holnap dél körül kiderül, hogy melyik módszer sikerül.
Ha a szilent tönkremegy, akkor lehet vinni a gátló szilentezni (állítólag azt lehet).
Majd megírom mi sikerült..
Üdv:m4n4
Sziasztok!
E-bay-vel nekem kicsit nehézkes volt, de az árak jók tényleg.
Időközben elkelt a pót-csomagtartóm, már csak egy pár hátsó gátlóm van, érdekel valakit esetleg? Olcsóér...
Az ajándékok közül maradt még egy akkumlátor cálca, lefogató szettel:-)
János
Amcsiból mindent!
Régen az egyik haverom,hozott folyamatosan dolgokat, és akkor én is hozattam vele.
Főleg az autómhoz!
Mondjuk autót azért lehet nem vennék látatlanba.
Bár ott nem az a jellemző ,hogy a sérülést úgy fényképezik le ,hogy ne látszodjon,hanem inkább úgy ,hogy minnél jobban lehessen látni!
"Egyébként Ebay-ről szoktam én is rendelni!"
Lengőkart? ,)
Ááá nem adhatom ,ha oda adom akkor utána meg kell sajnos ,hogy öljelek!
Szólj, ha nem találtál lengőkart!
Egyébként Ebay-ről szoktam én is rendelni!
Ha nem találok normális állapotút itthon bontóban, akkor lehet hogy megkeresem a kontaktod. Feltéve, hogy megadod az elérhetőségét ,)