szeg
Velünk: 5408 napja
1/8" szélességű, 1,5" belső és 1,75" külső átmérőjű gyűrűt keress (http://www.miata.net/garage/cas_oring.html szerint)
1/8" szélességű, 1,5" belső és 1,75" külső átmérőjű gyűrűt keress (http://www.miata.net/garage/cas_oring.html szerint)
Sziasztok!
CAS o-ring ha valakinek akadna elfekvőben ne tartsa magában... vagy help ha tudjátok mit keressek bárdi/unix stb oldalakon... ha mégsem akkor megrendelem máshonnan mi ennek a magyar neve? verzérműtengely szimmering?
if in doubt, flat out.
A Matiz az ramaty lett (egész hátsó hid kuka, első sárvédő ajtók,küszöb, hátsó lökös, hátsó szélvédő). Gondolom gazdasági totálkár. Az enyém viszont kész van, úgyhogy maradt egy kicsit hullámos géptetőm, egy felfogató helyekkel már alig rendelkező, kicsit karcos lökös és egy horpadt bal sárvédőív. Érdeklődők szóljanak.
Bye
Esetleg kapásból 2? Az enyémet ismegviselte a kor.
Sziasztok!
Sajnálatos módon pénteken találkoztam egy Matiz oldalával és az lenne a kérdésem, hogy valaki bont-e most NA-t? Ami biztos csere az a géptető és a bal első sárvédő ív, meg a lökös,illetve a homlokfal és talán még a jobb első sárvédő ív is, de az lehet, h menthető, a belső vérzésekről még nem tudok, de lehet, hogy vannak (talán az ablakmosó tartáj, hűtő). Köszi
és mi maradt a Matizból?
Ha valakinek esetleg van elfekvőben az a műanyag ami a kocsi alján van, a hűtő és a lökhárító közötti műanyagra gondolok.Esetleg klímaventilátor?
Találtam a szekrényben egy felesleges, ámde vadiúj hátsó NA-NB főtengelyszimeringet, és két NA-hoz való piros hátsó sárfogót. A cuccok ára egységesen 3000 - 3000 Ft!
Fun is not a straight line
Rendics, köszi!
Oké . A bal alsó része az hibátlan, a jobbnál egy kicsit a kerék felöli részen le van pattanva a festék, de az sem rohad, ha már tudom, hogy biztos nem lakatolható, akkor szólok (jobb az határeset, h javítható-e, a bal tuti cserés).
Bye
Sajnos segíteni nem tudok, de ha a törött sárvédőid alsó fele ép és nem rozsdás én szívesen átvenném őket, nekem csak alsó 15 centis sáv kellene mert az van elrohadva.
köszi, G
Sziasztok!
Sajnálatos módon pénteken találkoztam egy Matiz oldalával és az lenne a kérdésem, hogy valaki bont-e most NA-t? Ami biztos csere az a géptető és a bal első sárvédő ív, meg a lökös,illetve a homlokfal és talán még a jobb első sárvédő ív is, de az lehet, h menthető, a belső vérzésekről még nem tudok, de lehet, hogy vannak (talán az ablakmosó tartáj, hűtő). Köszi
Van nálam pár cucc bemondós árra.A java 1.6 323 mazdából, (116HP-vel egyező blokkal), de az ECU számról minden beazonosítható.
Matt: asszem van benne 1.8 dugó is . Gubizni kell, és a képek nem fednek mindent.
https://picasaweb.go___N0wE&feat=directlink
LAssan elkezdem rendszerezni, és lesz lista is, bocs az összevisszáért. Ami tutkó van: nyitóbowdenek, ECU(remélem kompi), relék, mazdabiztik, mazda telós antenna, kinyomócsapágy(tisztítandó, és nem tom nekünk jó-e),többféle cső-csavar, pár káder. Ezeket kaptam fel első körben, tele is lett a PiNA, de hozom a többit is, mert mennie kell
Van valakinek NA vezérműtengely jeladója? Lehet akár rossz is.
Ez az a cucc, ami a motor tűzfal felöli végén, a bal(szívó) oldalon van, a gyújtótrafó(k) mellett. Ha valaki cserélte már, és a rosszat vagy jót eladná, azt nagyon megköszönném, sokat segítene.
Tudom, hogy a múltkor kérdeztem, de hátha most. Bontóban nem volt.
Az is segít, ha valaki megmondja milyen más Mazdáé kompatibilis vele?
Elmolyoltam vele, de nem akkora gáz, ha megvan a spárgahossz. Pár mm-t tudsz rajta állítani, de nem túl sokat. Régebben valahova a fórumba is bejegyeztem, de nem találom. Ha megvan beírom megint
Ja, és véletlenül se rakjál fel erősebb bowdent, mert jó esetben újra eltépi, rossz esetben tönkrevágja az orsót.