abence
Velünk: 5190 napja
Esetleg légtömegmérő cserével megoldható lenne? Jó az 1,6 NB légtömegmérő 1.6 90LE NA-ba? bele lehet valahogy heckelni? Nekem nagyon tetszene a typhon...
Esetleg légtömegmérő cserével megoldható lenne? Jó az 1,6 NB légtömegmérő 1.6 90LE NA-ba? bele lehet valahogy heckelni? Nekem nagyon tetszene a typhon...
Miért nem jó az NA-kba?
nemá ennyire nem jött be? pedig én aszittem annak a hangjától mindenkinek feláll a szőre.
szerintem inkább NB topik alatt hírdesd mert az NA tulajok 95%-nak nem lesz jó.
Én tavaly cseréltem használtra (25e+ javítás).
Megvan még az eredeti, de felújításra szorul szerintem, mert kiszakadt a védőgumi a gömbfejen..azt nem tudom megállapítani, hogy milyen állapotban van, mert azt is el tudom képzelni, hogy a szerelő akart magának fogni egy nagyobb munkát ezért cseréltette le velem ,)
A jobb felső gömbfejemnek valószínűleg annyi...
Úgy gondolod ,hogy aki már cserélte az egész jobbos felső lengőkarját ,akkor az jelezze irányodba?? Csak mert gondolom tudod ,de a felső nem cserélehő külön!
Én felujítatnám a helyedben,kb 6-8 e ért vállalják!!
A komplett lengőkarra gondoltam természetesen, csak rosszul fogalmaztam. A felújításra jutottam én is, de az autó, a felújítás+szerelés idejére sem nélkülözhető, mivel hétköznap csinálnák. Ezért kerestem egy felújítható példányt
Az NB felső lengőkar gond nélkül berakható ugye?
Én tavaly cseréltem használtra (25e+ javítás).
Megvan még az eredeti, de felújításra szorul szerintem, mert kiszakadt a védőgumi a gömbfejen..azt nem tudom megállapítani, hogy milyen állapotban van, mert azt is el tudom képzelni, hogy a szerelő akart magának fogni egy nagyobb munkát ezért cseréltette le velem ,)
Úgy gondolod ,hogy aki már cserélte az egész jobbos felső lengőkarját ,akkor az jelezze irányodba?? Csak mert gondolom tudod ,de a felső nem cserélehő külön!
Én felujítatnám a helyedben,kb 6-8 e ért vállalják!!
A jobb felső gömbfejemnek valószínűleg annyi. Ahogy néztem, ez szépen benne van a lengőkarban, külön nem vásárolható. Amennyiben van valakinek ötlete arra, hogy ne kelljen a teljes lengőkart cserélnem, az kérem ossza meg velem.
Ha ez nem megy, akkor érdekelne, hogy felújítható-e, illetve, hogy ideiglenesen ráhúzhatok-e a gömbfejet rögzítő anyára. Amennyiben valakinek van eladó NA-NB felső lengőkar, az se tartsa magában.
Sajnos az alkatrésznek árult NA tulajdonosa, több klubtársamhoz hasonlóan, velem sem hajlandó semmilyen jellegű kommunikációt folytatni, így onnan nem számíthatok semmire
Bármilyen jellegű segítséget szívesen vennék, mivel bár a hiba nem új keletű, a futóműves, rázatópados, és szervízes felmérések alapján vásárolt alkatrészek, a nem szakavatott véleményem szerint 2 porvédő gumi kivételével kidobott pénz voltak. Úgy találtam azonban, hogy ugyan nem ekkora prioritással, de pár alkatrész re szükség lesz
Sziasztok Mattöl vásárolt K&N direkt szűrő kittet eladnám.
Lenne pár dolgom eladó:
NA vinyl tető mechanikástul (a szokásos oldalsó helyeken megrepedve kissé, de nem ázik be; a plexiszerűséget cserélni kell benne)
NA ajtókárpitok (a régebbi fajta, külön műanyag a hangszóróknál; természetesen minden tartozékkal)
csomagtérkárpitok
középső műanyag kartámasz (ebben sajnos van fúrva egy lyuk a sebváltó mellé, de pl riasztónak a ledjét ide lehet tenni)
középső vészvillogó és lámpanyitó kapcsoló (tiszta, és mindkét égő világít)
A Fergetegből vannak az alkatrészek.
Mindent olcsón adok, megegyezünk ha érdekel valami
Csere is szóba jöhet.
szabiur79[kukacc]gmail.com
06209157682
DonPedro küldtem képet a direktszűrős cuccról megkaptad?
Kb mennyi az ára most egy ilyen klimanak? Pontosan ugyan az való az NA/NB párosba?