DonPedro
Velünk: 5802 napja
stipi-stop
stipi-stop
sziasztok, van egy komplett NA / NB klimám eladó. Németektől rendeltem, bontott, az eladó állítása szerint tökéletesen működik. Én közben eladtam a kocsit, csak foglalja a helyet a garázsban. Ha esetleg érdekel valakit, keressen, ivanjr978kukacgmailpontcom
Madhead nevü fórumtársunké volt azthiszem, totálkáros NA néven volt pár napja egy bejegyzés róla.
Nagyon kemény képek
Remélem nem bántok meg senkit azzal, hogy belinkelem. Szerintem ez az az autó:
Ez kié lehetett? Elég csúnyán néz ki ( http://www.autoalkat___bontott_jarmu-293854
csinálok képet. tudsz adni egy email címet?
Tudsz küldeni képet a cuccról?
hello!
nekem van egy simota, szűrőm, könyökkel együtt és maf adapterrel.Csere nem érdekel pár ezer km-ert mentem vele, és csak azért cserélném mert közbe sikerült beszereznem a napokba egy Racing Beat cold air rendszert.
üdv
Sziasztok!
Van egy eladó K&N sport légszűrőm. Ez az eredeti levegőszűrő helyére való(téglalap alak Art. Nr.: 33-2034) Mire megjött, kitaláltam inkább nem ez lesz berakva.
Bontatlan. Ára 65 Euro vagy annak megfelelő Ft.
Lamee
Elmennék megnézni, illetve meg is venném tőled, de sajnos én még nem vagyok azon a felhasználói szinten hogy megnézhessem az e-mail címed.
Tehát légyszives te küldj nekem egyet, hogy felvehessük a kapcsolatot.
szabiur79@gmail.com a címem.
köszi
Szia,
Tegnap este küldtem mailt, nem kaptad meg?
Sajnos nem, még a spamet is átnéztem de nincs.
209157682 a számom ha az email nem jönne össze.
köszi
Lamee
Elmennék megnézni, illetve meg is venném tőled, de sajnos én még nem vagyok azon a felhasználói szinten hogy megnézhessem az e-mail címed.
szabiur79@gmail.com a címem.
köszi
Szia,
Tegnap este küldtem mailt, nem kaptad meg?
Lamee
szabiur79/kukuc/gmail.com a címem.
köszi
Szia,
Nekem van egy, szívesen átadom.
Ha érdekel, megnézem milyen állapotú (kívülről biztosan sértetlen; bár én is flexszel szedtem le, de úgy emlékszem, hogy lehet újból rögzíteni.)
Szia,
Megnéztem, a lámpa maga hibátlan, csak a konzolt kell újra gyártani (egy lemezt hajlítani). E-mail címem megtalálod, ha szükséged volna rá.
Szia,
Ha érdekel, megnézem milyen állapotú (kívülről biztosan sértetlen; bár én is flexszel szedtem le, de úgy emlékszem, hogy lehet újból rögzíteni.)
NA-hoz hátsó ködlámpája elfekvőben esetleg valakinek amit megvásárolhatnék?
Az enyém egyáltalán nem működik, totál szét van rohadva, még a csavarok is amik tartják.
Jelenleg azt sem tudom még hogy veszem le...
Szia,