Szani
Velünk: 5169 napja
NA-hoz hátsó ködlámpája elfekvőben esetleg valakinek amit megvásárolhatnék?
Az enyém egyáltalán nem működik, totál szét van rohadva, még a csavarok is amik tartják.
Jelenleg azt sem tudom még hogy veszem le...
NA-hoz hátsó ködlámpája elfekvőben esetleg valakinek amit megvásárolhatnék?
Az enyém egyáltalán nem működik, totál szét van rohadva, még a csavarok is amik tartják.
Jelenleg azt sem tudom még hogy veszem le...
Tudtommal, és forgami szerint az én autóm 1995-ös (1.6 90LE), viszont ilyen légtömegmérő van benne: http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/190/620/856/KlsY.jpg
Lehet, hogy valami baja volt az eredetinek, ezért ki lett cserélve egy régebbire? Mit gondoltok?
Tudtommal, és forgami szerint az én autóm 1995-ös (1.6 90LE), viszont ilyen légtömegmérő van benne: http://cdn2.iofferphoto.com/img/item/190/620/856/KlsY.jpg
Lehet, hogy valami baja volt az eredetinek, ezért ki lett cserélve egy régebbire? Mit gondoltok?
Rendben akkor megrendelem.
köszönöm hogy utánanéztél
Bocsánat, megnéztem, sajnos nincs meg egyik sem. :-(
Gyéé sikerült esetleg megnézni hogy megvan-e még az a gumiharang?
köszi
Küldtem képeket.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
egy képre meg egy árra én is kiváncsi lennék
lendeczky91(kukac)gmail.com
Ordune, képet tudnál küldeni róla esetleg? Valamint egy elképzelt árat?
Köszi,
lamee (@) lajt.hu
No para, csak megköszöntem a részletes leírást.
Köszi Csabi
Eladó Racing Beat Power Pulse Cold Air Intake, ami a Jackson Racing Cold Air Intake Systemhez hasonlít. Én Csabitól vettem, aki Kopitól.
Lyukas volt egy pár helyen, meg kicsit kopottas, de én szépen megcsináltattam és leszintereztettem pirosra, de sajnos a toronymerevítő miatt nem tudom betenni. Ha valakit érdekel szóljon, biztosan megegyezünk!
Pár dolgot még hozzátennék, mert a neten nem nagyon található infó a cuccról.
Az egység a flepnis légtömegmérővel szerelt 1.6 NA-hoz való 89-től. Úgy működik, hogy a gyári hűtő fölül szívja a hideget. A szívóút a légtömegmérőig változatlan marad, az airboxot és az utána való csövet ki kell venni a kocsiból, a légtömegmérőt pedig fejjel lefelé fel lehet rá csavarozni. Gyári légszűrőbetéttel, illetve az ezzel megegyező méretű sportbetétekkel kompatibilis, tehát ez nem egy direktszűrő! A betéteket űgy kell benne cserélni mint a gyári airboxban! Felszerelésnél elképzelhető, hogy a szervótartályt 2cm-el odébb kell rakni, hogy a gyári levegőcső elférjen, illetve valami kis tartókonzolt érdemes a légtömegmérő környékére fabrikálni, mert csak a hűtőnél van 2 csavarnyi rögzítés rajta. Elképzelhető még az, hogy néhány esetben a motorháztető kitámasztója csak feszesen fér majd be lecsukáskor a helyére, bár ki van képezve a helye a dobozon.
Én valami iszonyatosan szerettem volna berakni az enyémbe, mert úgy gondolom, hogy a JR CAI után az egyik legjobb (nem feltöltős) szívóoldali tuning. Sajnos nekem NB hűtő van beszerelve, és annak a csutorája középen van, ráadásul az egész hűtő picit magasabb mint az NA-é, így nem tudtam normálisan rögzíteni. Csak azért nem cseréltem le miatta az egész hűtőt, mert akkor újra is kellett volna tartókonzoloznom azt. Kopi Ordune-hez hasonlóan szintén toronymerevítővel fut, ő ezért adta el.
Most keresett nemrégen valaki JR CAI-t (talán m4n4), aminek remek alternatívája, ráadásul az árának a töredéke. Nagyon irigylem az új gazdáját, akit ezúton kérnék rá, hogy bepasszintás után ossza meg a tapasztalatait, és vigyen majd vele egy kört
Sorry a hosszú postért
Én Csabitól vettem, aki Kopitól.
Tanga
Eladó Racing Beat Power Pulse Cold Air Intake, ami a Jackson Racing Cold Air Intake Systemhez hasonlít. Én Csabitól vettem, aki Kopitól.
Lyukas volt egy pár helyen, meg kicsit kopottas, de én szépen megcsináltattam és leszintereztettem pirosra, de sajnos a toronymerevítő miatt nem tudom betenni. Ha valakit érdekel szóljon, biztosan megegyezünk!