kozutas
Velünk: 5316 napja
Sziasztok!
Szükségem lenne egy jobbos tükörre, valamint első index-helyzetjelző garnitúrára (jobb-bal oldalira). Kopit már kérdeztem korábban, neki nincs.
Tud valaki segíteni?
Sziasztok!
Szükségem lenne egy jobbos tükörre, valamint első index-helyzetjelző garnitúrára (jobb-bal oldalira). Kopit már kérdeztem korábban, neki nincs.
Tud valaki segíteni?
Nem a bizniszt szeretném rontani ,de jelezném,hogy kb 12e forintért kapsz Exedy tárcsát kedvezménnyel, ami új!
Azaz én annyiért vettem !
Elég egy helyre írni, úgy is tudok írni, hogy nekem van. Lesz vmi tuning a kicsikocsin, hogy kuplungot erősíteni szeretnél?
Haj,
kuplungos lesz az autóm, tárcsát kellene cserélnem. Nem vennék újat, hanem egy kevlar tárcsát csináltatnék bele az ismerősömmel, ez viszont 3-5 nap. Ennyi ideig nem tudom a megbontott autót az aknán tartani, így most keresek egy ROSSZ!! kuplungtárcsát 1.6-115LE-hez megvételre, hogy azt felújítva egyszerűen kicseréljem.
Ha valaki ki tudna segíteni egyel, az legyen szíves dobjon egy mélt!
Köszi!!
semmicicó irtam mailt neked felnikkel kapcsolatban!
please reply..
THX, Greg
Sziasztok!
A tetőcserében elkallódott egy csavarom.
A tetőszerkezetet tartó hat db csavarból(oldalanként három-három) az egyik elhagyott.
Ha lenne valakinek, megköszönném.
Üdv.
A szélterelődet eladtad? várok türelmesen csak kérlek mond valamit.
Hali,
Van egy barna NA motoráztetőm, melyen keresztbe esőcseppek vannak matricázva . Valami svájci sondermodell-é volt.
Nyíregyházi vevők előnyben...
sc.
Sziasztok!
A tetőcserében elkallódott egy csavarom.
A tetőszerkezetet tartó hat db csavarból(oldalanként három-három) az egyik elhagyott.
Ha lenne valakinek, megköszönném.
Üdv.
Sziasztok,
NA fényszóró párt keresnék, lehetőleg síküvegest, vagy valamilyen low-profile megoldást. lamee( @ )lajt.hu
motorhazteto zsanert nem tud vki?
egyik oldalon nem illeszkedik tul jol a kasznihoz a motorhazteto
Sziasztok,
Váltóolaj feltöltő nyílást záró csavart cserélnék. Ilyet:
http://www.finishlin___16556&cat=289&page=2
Sajna nem találtam IL-en és Mx5parts oldalakon. Valaki szerzett már be ilyet itthon?
Köszi: m4n4
Mereszk:
jobban jarsz lehet, ha veszel racelandet elore hatra
ezen a bukocso csinaltatason en is gondolkodtam, ha lett konkret arajanlatod, akkor oszd mar meg
az a baj, hogy gyari ovvel es ulessel nem sok ertelme van, kicsusznal amugyis nem?
Ezen a héten csak emailben keressetek, mert sielek !
semmicico@gmail.com
Üdv
sc.