Miatánk, ki vagy a mennyekben...
Fórum   »    NA alkatrész    »    Na alkatrész    |   << vissza

Na alkatrész

2011-03-14 1:43:29

Semmi Cicó

Posztok: 313
Velünk: 6962 napja

Sziasztok,

Kibontottam a pakkot,  készítettem pár fotót a tartalmáról, volt meglepetés bőven! 

Szóval a Bra - a melltartó - még soha nem volt az autón. Mellette van a számla, '93-ban vették Kanadában. Csodaszép ... ha nekem ilyen korábbna van, akkor talán nem kellett volna 2x újrafényezni a kcsiike orrát ... legyen mondjuk 50K Huf 

http://i2.photobucket.com/albums/y12/HardShell/RWB%20-%20Cars/DSC00421.jpg

A szőnyegek (2 db ) vacsi ujak, vastag bézs ? anyaggból. Feketék, nincs rajtuk semmilyen felirat - a legjobb. 10 K

Van egy orig. autópizsamám, a tokon ! rajta van az orig kék mazda felirat is .. ez biztosan "pont jó lesz" .  10 K

Van egy szélfogó is a pakkban. Teljesen orig, talán sose volt használva. Snájdig tokban érkezett és ez a un. "klappbar" - azaz NEM a fostalicska IL.Motorsport megoldás (nekem is ilyen volt), hanem ezt könnyen és rendesen (csavarhúzó nélkül) lehet rögzíteni és nem borul vssza az első gázadásra/fékezésre. 35 K

https://picasaweb.go___1sRgCIu0o7rH1q2uoQE#

Valamint korábban említettem a tényleg nagyon jó állapotban lévő felniket, ilyenek mint a ... a képen Turp régi autóját csodálhatjátok meg (a kép csak illusztráció, nem az eladásra váró felnik láthatól) . A felnik 50 K, a vacsi új nyári gumik 25 K - csak egyben....

https://picasaweb.google.com/gnadzon/EladoCuccokVegyesen?authkey=Gv1sRgCIu0o7rH1q2uoQE#5583724068180692306

Hölgyek/Urak, a cuccok nem kótyavetye, mind orig/tökéletes állapotban van! 

üdv

sc. 

ui. Tudom, über-béna így ideírni a linkeket, de most hosszú küzedlem utána a fórum-motor nyert :-( 

2011-03-13 18:25:12
Csabi76

Csabi76

Posztok: 1186
Velünk: 5809 napja

Srácok, kellene nekem szőnyeg, mégpedig az, amelyik a rendszámtábla felöli oldalán van a csomitartóban. A meglevővel történt egy kis baleset. Van valakinek eladó?

2011-03-11 12:20:18

Semmi Cicó

Posztok: 313
Velünk: 6962 napja

Sziasztok,

Pakkom érkezet! Igaz, hogy a kisautó már elment (de legalább jó helyen van), de még mindig érkeznek apróságok - meg nem is olyan apróságok!

Van 4 db régi 91-94 -es felnim, nyári gumikkal. Hihetetlen, de a felnik elképesztően jó állapotban vannak. Nem olyan, hogy "kicsit megütve, de az úgyse látszik", hanem szinte karcmentes, mintha soha nem lettek volna autón!

A nyári gumik aszem FALKEN - középkategóriás gumik. Viszont ezek is szinte 0 Km-esek

2 db szőnyeg

Új a kocsid fényezése? Sokat jársz autüpályán, félsz a kőfelverődéstől? Unod már, hogy a belvárosban mindig serül a kocsi fényezése parkolásnál? 

Akkor neked melltartó kell! fekete BRA NA-ra ! 

és elvileg van a pakkban egy szélfogó is. 

Árak/ képek később, de ajánlatok emailben már jöhetnek. 

semmicico@gmail.com

sc. 

ui és elvileg egy fekete takaró ponyvát lefoglalt Bird is, de nem nagyon jelentkezik... 

2011-03-01 10:59:53
mereszk

mereszk

Posztok: 60
Velünk: 5798 napja

Szevasztok!

Szükségem lenne 2 db hátsó lengéscsillapítóra 1,6B NA-ba. Ha van valakinek elfekvőben légyszi csörögjön rám a (30) 9 857-67-52-es számon, vagy jelentkezzen itt.

Másik dolog:

Nagyon faszák a Hard Dog bukócsövek, csak nagyon drágák,próbált már valaki legyártatni valami hasonlót olyan helyen ahol versenyautókat csöveznek?

2011-02-21 9:37:20
Gyéé

Gyéé

Posztok: 9171
Velünk: 6650 napja

Nekem megjött a kínai alu hűtő, 24.000,- volt mindenestül. 42mm vastag, civic hűtő, elméletileg nagyobb a kapacitása mint a gyárinak, a területe kb 60%-a a gyáriénak. Egész jól néz ki.

aláírás DrasticPlastic Driver
2011-02-21 7:11:49
Ordune

Ordune

Posztok: 7396
Velünk: 5692 napja

Nekem tavaly cseréltek. Azt hiszem, hogy amerikából rendelte a szerelőm, mert úgy volt a legolcsóbb. Ma megkérdezem neked.

aláírás

MX-5 KLUB - elnök
NA 1.6 1992

2011-02-20 21:47:04
Bird

Bird

Posztok: 3820
Velünk: 6925 napja

Nem hinném,hogy szeretnék venni hűtőből 16 éveset!!

Ezért is írtam,hogy új!

De azért köszi!

aláírás Kilinccsel elöre:)
2011-02-20 18:50:35
zeller

zeller

Posztok: 86
Velünk: 5922 napja
Bird, 2011-02-20 15:30:19

Valaki nem tud olcsón új hűtőt az autóm elejébe?? smile

én Harley-tól szereztem, nála mindig van egy-két +Miata smile
2011-02-20 15:30:19
Bird

Bird

Posztok: 3820
Velünk: 6925 napja

Valaki nem tud olcsón új hűtőt az autóm elejébe?? smile

aláírás Kilinccsel elöre:)
2011-02-19 0:31:02
Cimbi

Cimbi

Posztok: 1217
Velünk: 5277 napja

Holnap lesz a nagy nap, addig ki sem jövök alóla amig meg nincs :D

1DINes tárolórekesz kellene, ha van valakinek elfekvőben! 

aláírás

if in doubt, flat out.

2011-02-18 10:54:16
Cimbi

Cimbi

Na a videók közül egyik sem hasonlít, de azért köszi smile

Sikerült tovább görgetnem az ügyet és talán közelebb jutottam az amcsi fórumon.

Itt vannak a kommentek időrendi sorrendben:

I'm going to guess that it's the typical problem where the clutch slave rod vibrates on the throwout fork and irritates people. It doesn't hurt anything. If you push the clutch the slack goes away and the noise stops. The quick fix is to work some grease onto the tip of that rod with a screwdriver.

Push rod goes from the slave to the fork (piece that sticks out the hole in the bellhousing the clutch is in.), the end that rattles is the back end that pushes the clutch fork. The front end is usually dampened by the rubber boot on the back end of the slave cylinder.
I'm guessing you have a heat shield that you haven't found yet or maybe some part of the exhaust pipe and muffler are contacting metal. Check all the exhaust hangers for intact and correctly connected rubber connectors to the body. If possible, get the car on a lift and run the motor at the problem RPMs.
That the noise is a particular RPM band tells me it is a resonance at that frequency. Check the heat shield over the muffler on the bottom of the trunk floor?
Clutch throw out bearings aren't supposed to make noises. If they do, they soon get worse in most cases. Dry input shaft splines that weren't correctly lubed when the clutch plate was installed may be noisy or just rough.
Pilot bearings also get noisy as they die. Pilots are quiet when in gear as there is no relative motion of the input shaft and the flywheel. LOUD in neutral at times?
TO bearings make noise when the clutch is pressed so the fork engages the TO bearing with the release fingers on the pressure plate. There can still be good engagement and you may hear the TO bearing squalling as light foot pressure starts loading it.
Check all the hard brake lines going back to the rear for being properly secured. Something is loose that gets excited by that particular RPM?

Próbálom fordítani smile  

aláírás

if in doubt, flat out.

2011-02-17 15:42:24
abence

abence

Posztok: 450
Velünk: 5190 napja

Eddig azt hittem, hogy az enyémnek rossz hangja van... Tévedtem! :D Ezek borzasztóak!
2011-02-17 15:33:36
m4n4

m4n4

Posztok: 977
Velünk: 5534 napja

ilyen-e?

http://www.youtube.com/watch?v=ZaLgkSJVkV0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=oBRygIRy3zo

http://www.youtube.com/watch?v=EE6_WqhQx08&feature=related 

2011-02-17 15:09:21
Cimbi

Cimbi

Értem. De akkor sem tudom elképzelni, hogy ez valami lemez rezonanciája. Ez nem rezgés, Ez annál mélyebb hangú recsegés... Akartam csinálni videót... de azon minden recseg :D :@

aláírás

if in doubt, flat out.

2011-02-17 14:31:15
Csabi76

Csabi76

Posztok: 1186
Velünk: 5809 napja
Cimbi, 2011-02-17 14:05:19

Megnéztem, nekem annak a hőpajzsnak csak az alsó csatlakozási eleme van meg. Az fixen áll és nem mozdul sad pcsbapcsbabsszameg :@

Nyomass rá egy 1-2 bilincset jó szorosan, aztán hallgasd meg változott-e a hangja. Az enyém is ilyen volt: állt mint a cövek, de amikor jött a rezonancia, akkor az alatta levő paplan hiányában csörömpölésbe kezdett