KiVi
Velünk: 7043 napja
Köszi, nézem ott ezerrel, de nem eddig még nem találtam.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Biztosan kisebb valamivel a Nardi, mert nehezebben megy a telefonálás/evés/váltás/kézifékezés közbeni térddel kormányzás. Persze sosem csinálok ilyet , viccet félretéve kb 20mm-rel kisebb, plusz a vastagsága nagyobb, szal érzésre sokkal jobb.
Amúgy eb-bajuszon e-bajuszon szoktak lenni occsóért.
Nem tudom, de ha tényleg ugyanakkora akkor is szebb lenne, mint most.
Nincs valakinek véletlenül egy otthon elfekvőben, amit szívesen eladna nekem?
A kormányom (légzsákos) kényelmetlenül nagy. Mit javasolnátok helyette?
Alapvetően Nardi-ra gondoltam, de ha van jobb ötletetek mindenre nyitott vagyok. A legjobb az lenne, ha légzsák továbbra is maradna az autóban, de nem tudom, hogy ezt meg lehet-e oldani...
Biztos vagy benne, hogy a Nardi kisebb?
Egyébként én hétvégén sunyi szemmel az NC-k kurmányait sasoltam...
A kormányom (légzsákos) kényelmetlenül nagy. Mit javasolnátok helyette?
Alapvetően Nardi-ra gondoltam, de ha van jobb ötletetek mindenre nyitott vagyok. A legjobb az lenne, ha légzsák továbbra is maradna az autóban, de nem tudom, hogy ezt meg lehet-e oldani...
Amúgy jön a hideg és lassan szükségem lesz az oldalsó tetőrögzítő csattokra...
Köszi, abban bíztam hátha van/maradt valakinek bontásból... Kopinak már sajnos nincs meg. "Törnek mint a ropi..."
A csatikat jó hogy mondod, karpitman barátomnál vannak vödörben... :-)
Amúgy jön a hideg és lassan szükségem lesz az oldalsó tetőrögzítő csattokra...
Köszi, abban bíztam hátha van/maradt valakinek bontásból... Kopinak már sajnos nincs meg. "Törnek mint a ropi..."
Tanga
Na végre egy kis info arról hogy mi működteti a verdádat! Én is J&S Safeguardot akartam, csak újonan drága, használtan meg ritkán van. Pedig a működési elve tetszik és szerintem elég meggyőzően szolgáltatja a minimálisan szükséges előgyújtást hengerenkénti kopogásérzékeléses alapon. Szóval jó cucc. A tein izé is biztosan top holmi. A benzint mi adja?
Az én kesztűtartómat kitölti a JR Safeguard meg a Tein EDFC :P
Tanga
Nagy a pofám, de a meztelen igazságot a projektem leírásában találhatjátok.
Itt mindenki együtt szocializálódott? És mindenki Degecen?
Én a kesztyűtartót az igen kedvező fogyasztásomnak köszönhetően felhalmozódó hasasbankókkal szoktam kitömni. Te nem?
:-////)