myair
Velünk: 6344 napja
Akkor valami szivaccsal ki kéne tömni a kesztyűtartót...
Tanga
Akkor valami szivaccsal ki kéne tömni a kesztyűtartót...
Tanga
Asszem úgy volt hogy azok és a keménytető fogadó csatijai is visszajártak volna, de a horrorcsavarok kicsavarhatatlanul oda gyógyultak, illetve valami szétcsavarodott amikor nagyon eröltettük aminek nem szabadott volna, szal feladtuk. A fogadócsatik egy éve zörögnek a céges focus kesztyűtartójában.
Nem a Frankenstein-csaverokat ígérted nekem?
Tanga
Gyéé, miből van feleslegesen 2 darabod?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem van olyanom feleslegben 2db, bár elméletileg Myair visszaigényelte őket.
Srácok, középső konzolt (hifi/szabályzó stb) honnan tudok szerezni, ötlet?
Sajnos összetört...
Nekem is van hátsó, az piros szinben pompázik!
Fun is not a straight line
Nekem is van hátsó, az piros szinben pompázik!
Fun is not a straight line
nincs vkinek elado elso/hatso sarfogoja na-hoz? ilyen:
nincs vkinek elado elso/hatso sarfogoja na-hoz? ilyen:
Szia,
Nem, budapesti (német) a kocsi, és szerencsére minimálisan extrázva. Ültetést kapott, amúgy teljesen gyári mechanikusan. Illetve nem tudom, hogy gyárilag Bosal dobbal szerelik-e, gyanítom nem, és van rajta egy hátsó Zender szárny, amit szintén hamarosan áruba bocsátok. A kilóméter órával nem tököltek, csal rendesen Jó is hogy szóba jött, mert akkor igazából 70től k. hangos...
Hamarosan rakok fel képeket.
Iván, te nem Tatabányáról vetted véletlenül az autódat? Csak azért kérdem, mert itt volt egy időben divat, hogy 15ös felnire felrakták a 215-ös gumikat, majd egy izmos méretű, vállas nyomtávszélesítővel (elöl-hátul persze más-más méretben) szerelték fel, az egyébként sem túl magas ET számú kereket. Álló helyzetben tényleg mokány hatást keltett az emberben, ha körbejárta, hiszen a küszöbspojlerek és kilógó kerekek valósággal belesimították az aszfaltba a Mazdákat.
Gyakorlatiasságukról sajnos nem tudok nyilatkozni, mert mozgás közben sajnos nem láttam 1et sem.
Még a kerék témához annyit, hogy NA-nál (tudtommal) minden esetben kiindulhatsz abból, hogy a gyári méret az 185-60-R14 ET45 (de ésszerű kompromisszum még az R15), valószínűleg még a km órád is ehhez van kalibrálva, a többi alkatrészről nem is beszélve. Ebből kiindulva egyszerűen kiszámolhatod a váltóértékeket, pl itt
Ezt pedig vagy Matt, vagy pedig Gyéé barátunk linkelte be vmikor régebben, ahol is, érdekes dolgokat olvastam a Miatára szerelt nagyméretű gumi/felni kérdésről, és alacsony ET számról is
Most jut eszembe,hogy nekem attól volt zaj,hogy rosszúl a 3szög ablaknál az ajtó.
Kicsit beljebb kellett nyomni és jó lett!
Ehez, szét kell szedni egy pict az ajtót a 3szög ablak függőleges részénél!
Köszi utánanéztem, a 245/45 R15 kb pont akkora, mint a 195/50 R15, úgyhogy ez lesz a megoldás
A tetőhöz pedig levonulok egy szerszámkészlettel, szerintem még ma. Remélem megszűnik ez a zaj, mert az nagyon nem jó, hogy autópályán élvezhetetlen a kocsi. A régi Ducati Monsteremhez kellett hosszú útra füldugó. Többek között ezért cseréltem Miatára, öregszem
Köszi a segítséget. A futómű kérdést még átértékelem, mert nagyon jól néz ki így ültetve a gép, de ahogy menni is kell vele, az már nekem fárasztó Főleg, hogy kiszárad a szám, annyit káromkodok a kátyúk miatt.