Bird
Velünk: 7000 napja
Esetleg valakinek egy jobbos sárvédője nincs valakinek??
Esetleg valakinek egy jobbos sárvédője nincs valakinek??
A XX. század egyik legjobb találmánya
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Még szerencse ,hogy céges!!
Ez ugyanaz a szervíz! Azóta nem volt semmi gondom.
Ordune!
Neked mindig 350e a szervíz, vagy ez az egységár!!
Mi lenne, ha a Passat BMW lenne?!!
Nekem ugyanerre a hibára olyan hangot produkált a Passat, hogy azt hittem durrdefektem van. Később persze kiderült, hogy az elődömnek - aki használta a kocsit - már egy éve ajánlották a cserét. Nem tudom miért nem csináltatta meg. Így 350 lett a vége...
A céges Focusnál a hátsó kerékcsapágy csinált ilyet. A szerelő azt mondta, hogy jó, hogy elvittem, mert el volt törve. Kb. egy hét alatt elég aggasztó lett a hangja.
122000km van benne, és csak akkor kattog, ha balra, és terheléssel kanyarodok, tehát ha csak finoman, akkor nem, vagy alig hallani. Ha kiderül meg fogom írni, köszi mindenkinek!
kanyarban a fék is kicsit máshogy feszül(het) ami már elég h kattogjon.
sztem a féltengely nem, ilyen kevés km-el hátsókerekes autónál nem tud csak úgy meghalni.
de majd kiderül... azért remélem, hogy egy féktisztítás, kenéssel megoldódik
De mivel csak kanyarodásnál kattog, (ergo mikor a hajtásláncban a kanyar miatt kerekenként fellépő sebességkülönbség miatt az egyenes haladástól eltérő feszültségi erők ébrednek) szerintem sajna féltengely, vagy max. difi..
Fun is not a straight line
Ilyen új autóban??
Meg ha nincs szétszakadva a gumiharang ,akkor nem valószínű.
Féltengely miért ne tudna kattogni?
Egyébént a féknyeregnek egy picit mozognia kell!!!
Én rövidre zárnám egy olyan mozdulattal,hogy egy jó nagy emelő be alá középre hátulról, kiékel stb.. és beindít.
Nekem ilyesmit a féktárcsán levő rozsda csinált ,és az adott surlodó hangot.
Meg egyszer a féknyereg rohadt rá a csúszkára.
Féltengely szerintem nem tud kattogni, úgy mint az első kerekes autoknál.
Mielöbb nézd meg, ha diffi lenne az elöszőr búg ,aztán ha kattog akkor már nem megy.. Én már csak tudom!
Köszi!!
Kézifékkel próbáltam nem szűnt, de nem adom fel, jön a szétszedés amit írtál.