mester
Velünk: 5433 napja
Keresek NA kormányművet,szervóst, felújítandót is.
Keresek NA kormányművet,szervóst, felújítandót is.
Keresek NA kormányművet,szervóst, felújjítandót is.
Hali
Van nekem 3 db IL-es excenteres csavarom 4000Ft/db áron.
Képet vmi miatt nem tudok beillieszteni, mailbe küldök.
70/5693613
köszi
Zsolt
Nekem van ilyen viszont ezeknek szerintem inkább nagy versenypályás terhelésnél látom értelmét ahol egy jó gumival esetleg valami jó fékbetéttel kiakarod nyomni a tűzfalat is úgy taposod szegény pedált A fékerő egyébként ettől nem lesz nagyobb legalábbis amit maximum ki tudsz fejteni az nem. A fék nyomáspontja lesz stabilabb mivel nem tud elmozdulni.
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Nekem az a tapasztalatom ,hogy ezek sosem szoktak jól sikerülni :/ a gyári tükörlap nem teljesen sík így amit utólag vágnak szinte mindig hatalmas holttere volt :/ Bár mx5 nél kifejezetten nincs tapasztalatom.
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Kitamasztot nem használtam, de nekem nem tűnt soha lebegosnek a fék. A mai autókhoz képest kevés a rasegites, de azon egy ABS-es NBFL fékrasegito segíthet.
Szerintem vágass egy (autó)üvegessel, én is ezt tettem, amikor egy őz elvitte a gyárit... A gyári tükörlapnak enyhe kékes árnyalata volt, pont ilyen alapanyagot nem biztos, hogy tudnak majd keríteni.
Szerintem vágass egy (autó)üvegessel, én is ezt tettem, amikor egy őz elvitte a gyárit... A gyári tükörlapnak enyhe kékes árnyalata volt, pont ilyet alapanyagot nem biztos, hogy tudnak majd keríteni.
Üdv mindenkinek!
Jobb oldali tükörlapra volna szükségem, barmilyen konstrukcióban. Törött/sérült tükörházzal, anélkül, bárhogy. Sajnos felújítás közben elreped. Azt gondoltam lehet kapni külön, de nagyot tévedtem. Sőt az IL-en momentán kompletten sem lehet kapni.
Szia, legjobb tudomásom szerint csak az USA C-package-es autókhoz volt választható opció, amúgy egyik NA-ban sincs gyárilag, nem izgulnék ezen különösebben. Amúgy jópofa, ha tetszik az IL-en be lehet szerezni.
AKCIÓÓÓ!!
30000 Ft
Eladó egy szett KYB (kayaba) New Sr Special lengéscsillapító szett, Espelir rugókkal. Japánból importált Na-ból, ahogy a képen is látszik. Nálam nem került beszerelésre így feleslegessé vált.
Személyesen Szegeden !
Sziasztok
Eladó egy szett KYB (kayaba) New Sr Special lengéscsillapító szett, Espelir rugókkal. Japánból importált Na-ból, ahogy a képen is látszik. Nálam nem került beszerelésre így feleslegessé vált.
Ár: 45e Ft
Személyesen Szegeden !
06-70-411-4029
Sziasztok,
91es NA-ba keresek középkonzolt, van valakinek esetleg?
Üdv!
Eladó puha tető NA-hoz: hirdetés
--- ... ---
Elado egy JB Fab-fele kagyloules sin, adom hozza az ulessin csavarjait is, mint a kepen.
Az ara 15e Ft.
Erdeklodni emailben a pitey kukac gemejl pont com-on lehet. :) Koszonom!