Imre
Velünk: 3978 napja
Küldenél képet a nyomtávszélesítőről? Köszi
Küldenél képet a nyomtávszélesítőről? Köszi
Elado :
- Na Garage Vary front lip ( Il -rol rendelt) 25 000ft
- 3cm nyomtavszelesitok 25 000 ft/4db csavarjaival egyutt
-TypeT huzott sportkormany aggyal egyutt ( nem a kesztyus fajta) 10 000 ft
Keresre kepeket kuldok
06hetven336hetvenkilenc22
Elado :
- Na Garage Vary front lip ( Il -rol rendelt) 25 000ft
- 3cm nyomtavszelesitok 25 000 ft/4db csavarjaival egyutt
-TypeT huzott sportkormany aggyal egyutt ( nem a kesztyus fajta) 10 000 ft
Keresre kepeket kuldok :)
Kardántengely szép állapotban eladó NA ill. NB 1.6-hoz.
Igen, hozd légyszi! Viszont csak szombat d.e.tudok majd kint lenni. Légyszi írj személyesen üzenetet, hogy csere-beréljük az elérhetőségünket, megtaláljuk egymást kint.
Akár erre az e-mailre: pegmi16@gmail.com
Köszi!
Könnyen megtalàlod Gyét. Keress egy közepesen szakadt állapotú ezüst NA-t. Majd kérdezd meg a tulajt , hogy eljuthat-e egy szálka a seggeden keresztül az agyadig. Ha igennel válaszol,megtaláltad.
Nekem is megvannak a gyári kábelek, ha kell Én is tudom vinni őket!
Igen, hozd légyszi! Viszont csak szombat d.e.tudok majd kint lenni. Légyszi írj személyesen üzenetet, hogy csere-beréljük az elérhetőségünket, megtaláljuk egymást kint.
Akár erre az e-mailre: pegmi16@gmail.com
Köszi!
Könnyen megtalàlod Gyét. Keress egy közepesen szakadt állapotú ezüst NA-t. Majd kérdezd meg a tulajt , hogy eljuthat-e egy szálka a seggeden keresztül az agyadig. Ha igennel válaszol,megtaláltad.
Nekem vannak valami öröklött nemtommilyen állapotú kábeleim otthon. Hozzam a talira?
[KERES]
A leghosszabb gyújtás kábelem egy centis részen annyira szétment, hogy már nincs borítása, csak a vékonyka kábel... Valakinél akad, vagy vegyek inkább újat, mert használtan megint nem garantált a hosszú élet?
Kopi?
(Van valami ok, amiért illik mind a négyet cserélni egyszerre? Én nem látom akadályát, hogy csak egyet...)
('90-es évj. 116Le-s)
Köszi!
Helló! Majd Kopi ad neked zárat, viszont a belső világításod nem biztos h rossz. Cseréld ki először a bal oldali izzót a jobb oldalival és ha akkor is ugyanaz az izzó nem világít...akkor mehetsz a Mazda-kereskedésbe venni egyet.
Köszönöm a választ,esetleg valaki rá tudna írni Kopira,mert én még nem tudok,hogy keressen meg emailben,vagy telefonon:akidfromphuket@gmail.com +36203592639 köszönöm szépen
Kopi több topicban publikálta az elérhetőségeit, így merem ide is másolni...
KOPI Tel:3630/kettőhavankilenc2123
Helló! Majd Kopi ad neked zárat, viszont a belső világításod nem biztos h rossz. Cseréld ki először a bal oldali izzót a jobb oldalival és ha akkor is ugyanaz az izzó nem világít...akkor mehetsz a Mazda-kereskedésbe venni egyet.
Köszönöm a választ,esetleg valaki rá tudna írni Kopira,mert én még nem tudok,hogy keressen meg emailben,vagy telefonon:akidfromphuket@gmail.com +36203592639 köszönöm szépen
Eladó:
- hátsó felső gyári lengőkar
- jobb hátsó alsó gyári lengőkar
- gyári jobb hátsó kerékagy
- hátsó futómű merevítő
- gyári hátsó karosszéria merevítő
- gyári alufelni+nyári gumi(185/60/14)
(Ha erdekel valami ne ide irj valaszkent, hanem a linkben megadottak szerint, mert nem nezem a forumot, ertesitest sem kapok...)
Eladó:
- hátsó felső gyári lengőkarjobb
- hátsó alsó gyári lengőkar
- gyári jobb hátsó kerékagy
- hátsó futómű merevítő
- gyári hátsó karosszéria merevítő
- gyári alufelni+nyári gumi(185/60/14)
(Ha erdekel valami ne ide irj valaszkent, hanem a linkben megadottak szerint, mert nem nezem a forumot, ertesitest sem kapok...)