Hunya
Velünk: 6164 napja
Kopinak biztos van a fészerben, lehet sokat kell pakolni hozzá, hívd fel.
Kopinak biztos van a fészerben, lehet sokat kell pakolni hozzá, hívd fel.
Keresek 91' Na-hoz középkonzolt keretet, lenne esetleg valakinek elfekvőben?
..egyszerűen nem volt pofám belökni ezt a poént a topicodba, de látom, kellett volna..
Fun is not a straight line
Középkonzol könyöklő érdekelhet ha megvan hozzá a kulcs is.
Na vezetőülés érdekelhet, erről egy képet tudsz dobni? Sín nem kell...
Van egy ilyen kis baszkura kulcs a kulcstartómon, sose jöttem rá mi lehet az. Lehet hogy most meg van. Belepróbálom aztán meglátjuk...
Az ülés az kemény dió lesz, de próbálok valami értelmes fotót készíteni róla és feldobom ide.
Na egy jó meg egy rossz hírem van. A jó, hogy meg van a kulcs, a rossz meg hogy ugyanez a kulcs indítja a szekerem. Esküszöm gőzöm nem volt erről eddig, hogy az zárható.
A slusszkulcsot viszont csak autóval együtt adom, mert csak egy van és kicsit több pénzt elkérek érte mint a középkonzolért.
Mi legyen? Kell? Vigyem holnap? Mármint a középkonzolt.
Ez olyan sperres sztori volt.... .)
Akkor sajna nem kell pont a zarhatosaga miatt lett volna jo, vagy masoltatunk egy kulcsot rola, viszont az ulesrol tenyleg jo lenne egy kep, mert az erdekelne...
Küldtem fotókat az ülésről a gmailedre.
Van egy ilyen kis baszkura kulcs a kulcstartómon, sose jöttem rá mi lehet az. Lehet hogy most meg van. Belepróbálom aztán meglátjuk...
Az ülés az kemény dió lesz, de próbálok valami értelmes fotót készíteni róla és feldobom ide.
Na egy jó meg egy rossz hírem van. A jó, hogy meg van a kulcs, a rossz meg hogy ugyanez a kulcs indítja a szekerem. Esküszöm gőzöm nem volt erről eddig, hogy az zárható.
A slusszkulcsot viszont csak autóval együtt adom, mert csak egy van és kicsit több pénzt elkérek érte mint a középkonzolért.
Ez olyan sperres sztori volt.... .)
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Akkor sajna nem kell pont a zarhatosaga miatt lett volna jo, vagy masoltatunk egy kulcsot rola, viszont az ulesrol tenyleg jo lenne egy kep, mert az erdekelne...
Szerbusztok!
Eladó egy eredeti mazda NA közpkonzolba való rádió alatti rekesz. Új sosem használt. Kaptam jobbat így ez nem kell.
Írjatok ha valakit érdekel.
Matt, engem a gátlók, porvédők érdekelnének, szerintem újabb mint az enyém. Megkérdezem majd Laleet jó ötlet e bedobni az enyémbe.
A mostani talin lesz ezekszerint egy kis bazározás? mert ha igen akkor én is összedobom a maradék cumóm ami van a kocsiba.. ( ja és megyek én is .. )
Jó majd jelezd kérlek, hogy mi érdekel. A Bilstein-ekre van per pillanat más érdeklődő ha úgy dönt viszi akkor az övé.
Két hibátlan első gátlók, porvédőket tudom vinni holnap.
Emberek, tele vagyok miata-kacatokkal. Kell a hely, nem akarok kidobni semmit, de lassan muszáj lesz.
Engem egy utasoldali jobb sín érdekelne, ha ugyanolyan, mint NBFL-ben. Megveszek egy egész ülést is, ha kell - a többi részét elviheti valaki
Stimmelne de sajnos a síneket odaadtam már egy kollégának akinek a neve nem ugrik be. Sorry Elise üléshez vitte sínt barkácsolni. Ha ezt olvassa esetleg referálhatna az eredményről.
Rendben, köszi!
Matt, engem a gátlók, porvédők érdekelnének, szerintem újabb mint az enyém. Megkérdezem majd Laleet jó ötlet e bedobni az enyémbe.
A mostani talin lesz ezekszerint egy kis bazározás? mert ha igen akkor én is összedobom a maradék cumóm ami van a kocsiba.. ( ja és megyek én is .. )