opzsolt
Velünk: 5592 napja
torpan ! alapjáratról . utána jó . és valószínüleg a fogyi is jobb lesz
torpan ! alapjáratról . utána jó . és valószínüleg a fogyi is jobb lesz
Mi a hibajelenség?
szia!
egy pár dolgot átnéztünk méregettünk stb. aztán volt egy lehetőség a műhelyben (javításon volt nálam egy NA Közutas kartácsé ) a dolog adott volt és az eredmény is magáért beszélt sajnos az ECU vacakol javítani nem nagyon érdemes szvsz. egy bontott ezekbe már jóval olcsóbb mint egy javítás. ha lesz másik akkor majd turkálunk egy kicsit a régiben de addig nem piszkálnám az alvó oroszlánt
niincs vkinek eladó fejtámla hangszórója??
vennék egy 4dbot..
szia!
egy pár dolgot átnéztünk méregettünk stb. aztán volt egy lehetőség a műhelyben (javításon volt nálam egy NA Közutas kartácsé ) a dolog adott volt és az eredmény is magáért beszélt sajnos az ECU vacakol javítani nem nagyon érdemes szvsz. egy bontott ezekbe már jóval olcsóbb mint egy javítás. ha lesz másik akkor majd turkálunk egy kicsit a régiben de addig nem piszkálnám az alvó oroszlánt
Szia Szergely! Kopi, vagy Harley az embered.
Megkérdezhetem mi célból? Hátha megveszem a másikat...
Ne viccelj! Hogyan derült ki? Debuggoltátok a kijövő jelet?
Csak azért kérdezem, mert eddig az összes hasonló gyanúmról kiderült, hogy vagy mechanikus-, vagy szondahiba volt... Illetve az elején a fogyasztásom redukálásához (legalábbis sztem) hozzájárult egy ECU reset+újratanítás. Persze lehet, hogy ezzel csak én kábítom magam, mert a többiek szerint nem nagyon kell ezzel foglalkozni.
Az ECU-n belül van egy légnyomásmérő, úgyhogy mint szonda az esetleg küldhet még rossz jeleket, de igazán érdekelne, hogy miből jutottatok erre (mármint hogy az ECU a rossz, nem pedig az én hülyeségem) a végeredményre
Szia Szergely !
Szívesen állok rendelkezésedre meg van még a motyó a:30/2692123 számon bármikor utolérsz kipróbálhatod
Üdv: Kopi
Szia Szergely !
Szívesen állok rendelkezésedre meg van még a motyó a:30/2692123 számon bármikor utolérsz kipróbálhatod
Üdv: Kopi
Sziasztok!
Keresek 1,6 NA ECU-t.
Köszi
Emitt egy kicsit olcsóbb:
http://www.mx5parts.___=EUR&products_id=220
Én is játszadozom a gondolattal, de inkább kivárnék valami karácsonyi akciót, az angoloknál szokott lenni...
Tanga
Szia,
Az IL-en van egy olyan kissebb kormány, ami légzsákos ÉS BIZTOSAN jó az mx-5-höz .
http://www.ilmotorsport.de/shop/article_list.php5?depth=3&oid=806&show=true&PHPSESSID=5116e699a2e7361ce9d22fa7fcb9a48c
sc.
Köszi a segítséget, de sajnos egyik sem szállít Mo-ra.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992