wolfblind
Velünk: 4498 napja
http://www.fatcatmot___A/FCM_MSDS_1_6NA.htm
Erdekes futomu, stabi tablazat....
http://www.fatcatmot___A/FCM_MSDS_1_6NA.htm
Erdekes futomu, stabi tablazat....
Hasznos link, kozben en is talaltam egy linket.
http://forum.miata.n___light=Nb+sway+bar+NA
Beteheto az NB-e csak allithato kutyacsont kell hozza.
Gyari NA front 19mm vastag, mig NB 22mm, Mazdaspeed-e volt 23mm, mig hatul NA 11mm, NB 13mm, MSM 14mm...
250EUR korul vannak a Jackson szett, Ultraracing 26mm es 15mm elol/hatul, jo lenne ha lenne vkinek kolcsonbe kiprobalni , hogy szamit-e valamit, viszont 1honap ra a becserelesi gari nemetben hmm lehet kiprobalom ...
Itt egy leírás stabi témában:
Fun is not a straight line
Ugy mondjuk lehet mas a dolog, vki hasznal kulonben vastagabb stabikat na vagy nb-ben?
Azért azt bele kell számítani hogy én akkor bumpstoppokon gurultam.
Na ez erdekes, stabi se kell bele akkor hatulra, akkor amit en lattam legvastagabb fajta 26mm-s H&R hoz semmit akkor, erdekes modon nincs tulkormanyozottsag nagyon semleges lett(csak ha nagyon provokalom, inkabb alulkormanyozottab ha turom nagyon), akkor lehet elore se erdemes semmit venni akkor.
NB stab vastagabb mondjuk, de az meg nem biztos, hogy passzol NA-ba, meg lehet nincs is ertelme, vagy csak gyari futomuvel...
Kozben megtalaltam Gye irasat is, hat ott sok jot nem irtal rola ...
Most, hogy megkapta a Vmaxx coilovert a kocsi, gondolkodtam, esetleg stabilizatorkat erdemes lenne-e e cserelni hozza, a hatsok szinte ropi vastagsaguak a mostaniban ill. mi a tapasztalat vele?
NB stab jo az NA-ba?
Vmaxx-szal a gyári hátsó stabit nyugodtan kiveheted, ezzel a futómű keménységgel az már semmit nem csinál. én évek óta így megyek, zéró a különbség. Én előlre raknék be valami gyárinál picit vastagabb állíthatót, hogy ha nagyon túlkormányzott az autó.
NB stab szerintem nem jó NA-ba de nem is vastagabb talán.
Nekem sincs benne már a hátsó stabi.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Most, hogy megkapta a Vmaxx coilovert a kocsi, gondolkodtam, esetleg stabilizatorkat erdemes lenne-e e cserelni hozza, a hatsok szinte ropi vastagsaguak a mostaniban ill. mi a tapasztalat vele?
NB stab jo az NA-ba?
Vmaxx-szal a gyári hátsó stabit nyugodtan kiveheted, ezzel a futómű keménységgel az már semmit nem csinál. én évek óta így megyek, zéró a különbség. Én előlre raknék be valami gyárinál picit vastagabb állíthatót, hogy ha nagyon túlkormányzott az autó.
NB stab szerintem nem jó NA-ba de nem is vastagabb talán.
Én próbáltam, nekem nagyon nem jött be a magyar utakon. Minden lehetőséget megragadott a hátsókerék hogy elveszítse a tapadást. Pályán lehet hogy jó meg Californiàban de ezeken az utakon lassab lett a kocsi vele.
NB stab jo az NA-ba?
Hello - hello,
par hettel ezelott megcsinaltattam a mazdamon (2002 NB FL) a geometriat. Azota folyamatosan "nyikorog" es "nyoszorog" az auto. A hangokat a hatso futomu felol hallom es a legkissebb uthibanal is szornyu nyikorgas van. A szerviz allitott be valamit rosszul, vagy a rugok faradhattak el? Szerintetek hol van a problema?
Koszi
Udv: Renci
lehet h valamelyik excenter csavart nem húzták meg rendesen és a szilent nyöszörög a lengőkarban? csakk tipp. futóműállításnál a rugóhoz miért nyúlnának?
Hello - hello,
par hettel ezelott megcsinaltattam a mazdamon (2002 NB FL) a geometriat. Azota folyamatosan "nyikorog" es "nyoszorog" az auto. A hangokat a hatso futomu felol hallom es a legkissebb uthibanal is szornyu nyikorgas van. A szerviz allitott be valamit rosszul, vagy a rugok faradhattak el? Szerintetek hol van a problema?
Koszi
Udv: Renci
Kéne nekem egy profil, hogy mi szerint állíttassam be a futót városi használatra, ámde sportosra 4 centi ültetéssel... Nektek mi jött be leginkább?
if in doubt, flat out.
Már csak kéne valaki aki holnap berakná budapest és környékén okos áron Valaki?
Update: találtam olyat aki berakja 20ezerért... kicsit sokallom...
Update 2: ingyen megy be szombaton
if in doubt, flat out.
Adsz egy számot?
if in doubt, flat out.