mester
Velünk: 5411 napja
A sárga koni gátló NB ben rövidebb mint a gyári?
A sárga koni gátló NB ben rövidebb mint a gyári?
A hatsó állítja az utánfutást, az első a dőlést, az összetartást inkább a kormányösszekötővel szokták.
"The front wheels are a bit more involved. Where the back eccentrics worked with equal effect at camber and toe, the front ones are a bit more single purpose with a small amount of crosstalk. The eccentrics control camber and caster, the turnbuckle ends of the steering rack linkages control toe. The front eccentric mainly adjusts camber. The rear eccentric mainly adjusts caster. " forrás
Csak kivancsiskodok: első futóműnél hogy állitanak utánfutást? Az első csavar a dölést állitja, a hátsó az összetartást is. Vagy rosszul gondolkodom?
Sziasztok, szeretnék hozzáéető segítséget kérni az alábbi probléma minél jobb diagnosztizálásához.
Közvetlen tünet, hogy egy 97-es 1.6 NA enyhén jobbra húz. Ha nálam nehezebb ember ül az anyósülésen, akkor hajlamos egyenesen futni. Ennek valószínűsített oka, hogy a jobb első utánfutást nem lehet olyan széles intervallumban állítani, mint a balt. Ez két egymástól független futóműállításon derült ki. Jelenleg bal oldalt +5, jobb oldalt +3 az utánfutás.
Ezt szeretném lehetőség szerint minél jobban diagnosztizálni, hogy ne csak találomra dobáljak rá alkatrészeket. A következőket gondoltam megnézni, ebben a sorrendben:
- Jobb első/alsó szilentek
- Jobb első futómű állító csavarok (a beállítást tartják, de esetleg görbe?)
- Jobb első/alsó lengőkar görbe? (mihez tudom ezt mérni, a baloshoz? Vannak esetleg más fix pontok, amihez lehetne mérni?)
- Első bölcső bekötési pontok (szintúgy mihez mérjem?)
Szemre, tapintásra, minden, úgy áll, ahogy kell, egyértelmű elváltozás nem látszik.
Tudtok segíteni, mit hagytam még ki?
Köszönöm
Sziaaztok, szeretnék hozzáéető segítséget kérni az alábbi probléma minél jobb diagnosztizálásához.
Közvetlen tünet, hogy egy 97-es 1.6 NA enyhén jobbra húz. Ha nálam nehezebb ember ül az anyósülésen, akkor hajlamos egyenesen futni. Ennek valószínűsített oka, hogy a jobb első utánfutást nem lehet olyan széles intervallumban állítani, mint a balt. Ez két egymástól független futóműállításon derült ki. Jelenleg bal oldalt +5, jobb oldalt +3 az utánfutás.
Ezt szeretném lehetőség szerint minél jobban diagnosztizálni, hogy ne csak találomra dobáljak rá alkatrészeket. A következőket gondoltam megnézni, ebben a sorrendben:
- Jobb első/alsó szilentek
- Jobb első futómű állító csavarok (a beállítást tartják, de esetleg görbe?)
- Jobb első/alsó lengőkar görbe? (mihez tudom ezt mérni, a baloshoz? Vannak esetleg más fix pontok, amihez lehetne mérni?)
- Első bölcső bekötési pontok (szintúgy mihez mérjem?)
Szemre, tapintásra, minden, úgy áll, ahogy kell, egyértelmű elváltozás nem látszik.
Tudtok segíteni, mit hagytam még ki?
Köszönöm :)
Driftshopon 15% van a Tein-re.
Hi
Manufactured by us, but they have different spring specifications then ours (which are German TüV approved). ezt a választ kaptam hogy ugyanaz-e mint a Flyin'.
Pedig ma tették ki itt a V-maxxon hogy -10%. :D akkor nem is ugyanaz?
Vigyázz a flyingos vmaxx máshogy van szelepelve, mint amit máshol lehet kapni.