gzugzu
Velünk: 4831 napja
Nekem off autóhoz a Katonáék csinálták. Jó lett
Nekem off autóhoz a Katonáék csinálták. Jó lett
Itt a fórumon a keresővel őket lehet megtalálni:
Speedzone járt náluk, ebből a videóból nekem az jött le, hogy értik a dolgukat. Valószínűleg a tiedet is fel tudják újítani, sőt még lehet hangolni is tudnak rajta, ha szeretnéd.
https://www.youtube.com/watch?v=2SUwRro2U6c
Amúgy ha mégis űjra cserélnéd, akkor én a helyedben valami minőségi állítható coilovert tennék bele, de ez csak az én véleményem
Touge Runnerz
Sziasztok!
Lengéscsillapító felújításban szeretném a segítségeteket kérni. A legutóbbi kerékcserénél vettem észre, h 3 lengéscsillapítóból szivárog az olaj, a kocsin még nem érzek semmit, de minél előbb meg szeretném csináltatni. Ha tudtok jó szakit Bp-en, akkor légyszi írjátok meg. 2011-es NC 2.0 revolution, nézegettem hozzá az új alkatrészeket is, de a gyári minőség elég húzós árban van. Ha nem ajánljátok a felújítást, akkor a b opció lesz és cserélem újra. Az új alkatrész esetében melyik márkát vegyem szerintetek?
Köszi a segítséget.
Üdv:
Zoli
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, nem találok NAhoz első felső gömbcsuklót, és azt látom hogy sokan az NBjét teszik bele, itt milyen átalakítások kellenek? vagy p&p?
https://turbot.blog.hu/
Meg ott van az is, hogy az utángyártott/tuning holmik nagy részénél a gyári alkatrészek általában fényévekkel jobb minőségűek.
Közbe amúgy kicsit agyaltam rajta és szerintem nekem is valami gyors megoldás lesz... elég gáz már és nem akarok így járni rendelni meg... holnap nézek valami boltot
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Én ezt láttam múltkor, negative camber-t lehet vele növelni: https://www.racingbe___ll-joints-2551-p.asp
Amúgy én júliusban cseréltem baloldalon, mivel SOS volt, így azt tettem bele, amit kaptam (4-5000 Ft-os FEBI). Arra nincs panaszom, pont tegnap rángattam, rendben van.
Egyébként is ilyen filozófia szerint próbálom karbantartani az autómat. (Olajfogyasztás miatt motort kell hamarosan cserélni, így azt fogom fejleszteni :D)
Touge Runnerz
Sziasztok
Ma féket cseréltem az autómon 1,8 NA ilyenkor időnként ha fel van emelve az autó. Megszoktam mozgatni a kereket. NA a lényeg kiderült ,hogy a jobb első alsó gömbfej kuka ... viszont itt elgondolkodtam ebből van e valami upgrade valami jobb mint a gyári erről valaki tud? Használ esetleg ? Mik a tapasztalatok ? Stb.
Mielőtt jön a minek ... igazából ha valamit cserélek mindig az első gondolat ,hogy akkor már fejlesztek az autón így hát ezért
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Köszi!
Szia. Aminek hangja van, az csere. Azonnal. Ha ABS jeladós akkor annak az érzékelőjét is kinyírja, illetve a féknyereg minden fékezésnél keresztirányú terhelést is kap. Kell hozzá új csapágy (kerékagy..20párezer kedvesség nélkül a JPgroup), 29es, 14es dugókulcs, kalapács, csavarhúzó, nyomatékkulcs, kerékanyakulcs, emelő..
Jó munkát.
Sziasztok!
El kezdett búgni elől a kerékcsapágyam, kérdésem, mennyi a reális csere ár (párban természetesen), illetve mennyire szabad használnom, nem szoktam hajtani, pörögni, inkább krúzolás. 1997 NA az alany, 237e km.
köszönöm!
szia,
nb-nc futómű sajnos nem kompatibilis.
Nb-be való b6-os bilsteineket kb pont egy hónappal ezelőtt vizsgáltattam be Kárászyéknál.
elsők:
-húzás maximum: 1647 és 1568 nm
-nyomás maximum: 927 és 915 nm
hátsók:
-húzás maximum: 1321 és 1241 nm
-nyomás maximum: 710 és 697 nm
Touge Runnerz
ez elég állatul hangzik!
valaki amúgy vizsgáltatott be Bilstein B6-ost valahol (Kárászy esetleg), tud valaki Nm számokat mondani? Mert nem találtam adatokat róla. Lehet elbénáztam a honlapjukon.
Ugyan itt kérdés: az NB Bilstein milyen színű, és az NC Bilsteinje belemegy e az NB-be. Pár napja fura gondolataim vannak, csak próbálok utánajárni.
Köszi előre is.