Starksew
Velünk: 2752 napja
Szerintük a 8 col széles felni 215széles gumival határeset és majdhogynem kilóg a kasztni síkjából. Végül úgy fotózták hogy jó legyen.
Kóbor
Szerintük a 8 col széles felni 215széles gumival határeset és majdhogynem kilóg a kasztni síkjából. Végül úgy fotózták hogy jó legyen.
Kóbor
Ja bocs, ezt benéztem. Azt hittem a műszaki vizsgát kérdezed.
Kóbor
Szia!
Nekem szerintem észre sem vették a Tein-t. A felni gumi kombó és a Cobalt dob viszont nem tetszett nekik annyira.
Kóbor
Szia,
én nemrég szedtem ki a sajátomból a gyári gátlókat. Semmi bajuk, csak egy bilstein szett került a helyükre. Ha használt is jó, akkor keress a profilomnál levő email címen. Az árban megegyezünk
Touge Runnerz
Sziasztok!
2003-as NBFL-hez lenne szükségem első lengéscsillapítókra.
A Nipparts alkatrészekről olvastam már jót is, rosszat is. Ezt találtam, ami gyanúsan olcsónak tűnik:
https://alkatreszek.hu/n5503022g_nip_ik
Ez jó lehet vagy megéri valami jobb nevűt venni? Pl. ezt: https://www.autodoc.hu/sachs/787094
Vagy esetleg más javaslat sima utcai használatra?
Köszi.
Nemrég kezdte el ezt, valamikor múlt héten vettem észre. Nem emlékszem, hogy kapott volna valami durva kátyút, bár az itthoni utakon sajnos elég nehéz észrevenni...
Touge Runnerz
Kormányösszekötőket is érdemes lenne csekkolni. Elég gyanús hogy az nincs szimmetriába állítva vagy esetleg görbe valamelyik.
Esetleg nézelődjetek a difi környékén, annak a tartószilentje is lehet szar!
Fun is not a straight line
Szia,
Jó helyre mész, Monti megoldja, tudják a tutit.
Sziasztok!
Noob vagyok futóműállítás témakörben. Bejelentkeztem jövő szerdára Montus-hoz (visszaolvasva a fórumot, többen őt ajánlottátok). Van egy kis furcsaság a kormányzásban, nehéz leírnom, de balra kormányzásnál kicsit mintha késve követné az autó (és kicsit könnyebb is, mintha balra nagyobb lenne a holtjáték). Ha már "benne van a bal kanyarban", akkor nem érzem, csak a kanyarodás megkezdésénél. Jobbra nincs ilyen problémám.
Szóval a kérdésem: Teljesen gyári NB Anniversary futóművem van (sárga Bilstein), és nem is szeretnék semmi egyedi beállítást. Kell készülnöm oda bármi paraméterrel? Vagy ott tudják a tutit?
Touge Runnerz
Sziasztok!
Nb-m bal hátulja furán koppan egyet mindig, ha váltok (leesik róla a terhelés), és néha bukkanóknál is. Futóműve nem lóg, fékbetétek/tárcsák cserélve, hátsó stabilizátorok cserélve, de nem oldódott meg. Maga a teleszkóp csinálhatja ezt a zajt, esetleg a hajtás? Hátha találkozott már valaki ezzel a hibával. (szerelő látta [nem mx5szakértő], nem tudja, mi lehet a baj)
Köszi előre is.
Tudok egy bontott komplett elsö futomüvet eladot, ha erdekel az is.