Kedves Klub társak!
10 éves az autom még soha nem volt semmi probléma
Valami durva hangot hallani a hátsó futómű felől, olyan mintha defektes kerékkel mennék, a sebességgel ütemesen változik.
Mi lehet ez?
Sziasztok!
S-tech futóműről van valakinek tapasztalata? Főleg túrázgatásra használjuk az autót és nem is igazán tervezném hogy pályáznék vele... Az autó amin szeretném cserélni egy 1.6 nb (99).. ahogy én látom még stock suspension van a gép alatt, ha ezt a szintet hozná az s-tech elégedett lennék nem beszélve az áráról. Tud valaki segíteni egy kis tapasztalattal? :D
( a kerdes targytalan, kozbe felvilagositottak hogy ez a nev csak ultetorugok neve )
Sziasztok!
S-tech futóműről van valakinek tapasztalata? Főleg túrázgatásra használjuk az autót és nem is igazán tervezném hogy pályáznék vele... Az autó amin szeretném cserélni egy 1.6 nb (99).. ahogy én látom még stock suspension van a gép alatt, ha ezt a szintet hozná az s-tech elégedett lennék nem beszélve az áráról. Tud valaki segíteni egy kis tapasztalattal? :D
Az még úton van
És a BBR motyó is bekerült már?
Szia Robi!
Nekem 2 hete rakták be Laleék a Tein futóművet + Powerflex szilenteket (a szilentek cseréjével szegényeknek meggyűlt a bajuk). Két állító csavart nálam kellett cserélni, mert be voltak rohadva!
Sziasztok, NC-ben a futomu szettel egyidőben mit érdemes meg cserélni? Konkrétan egy tein flex kerül be .
Az állító csavarok megvannak, van esetleg olyan szilent, bármi ami nem szokott kijönni? Kinek milyen tapasztalata van?
Dorogon IV.Béla király utcában van egy galvanizáló műhely.Az enyémet ott horganyozták,Lalee is elégedett volt vele.
Sziasztok!
A 2001-es NBFL-embe Bilstein B6-t tervezek beszerezni. Most gyári rugók vannak benne. A kérdésem az, hogy ha nem akarok ültetni rajta akkor a gyári rugók jók lesznek nekem? Egyáltalán attól, ha csak a gátlót cserélem ugye nem fog nagy mértékben változni a magasság?
(próbáltam visszaolvasni a fórumon ezzel kapcsolatban, de ott mindenki ültetni akart a kocsin, ezért ezek az infók nem derült ki nekem egyértelműen. És igen, nem vagyok egy autóguru )
Üdv,
Taki
Sziasztok!
1.8 95-ös NA-nak a gyári kerékösszetartás értéke érdekelne elöl-hátul.
Köszi!
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Sziasztok!
A 2001-es NBFL-embe Bilstein B6-t tervezek beszerezni. Most gyári rugók vannak benne. A kérdésem az, hogy ha nem akarok ültetni rajta akkor a gyári rugók jók lesznek nekem? Egyáltalán attól, ha csak a gátlót cserélem ugye nem fog nagy mértékben változni a magasság?
(próbáltam visszaolvasni a fórumon ezzel kapcsolatban, de ott mindenki ültetni akart a kocsin, ezért ezek az infók nem derült ki nekem egyértelműen. És igen, nem vagyok egy autóguru )
Üdv,
Taki
Bilsteinekkel?
Mennyire vagy veluk elégedett?