Vinczeg
Velünk: 3176 napja
Sziasztok,
Eibach B12 Pro Kit van valakinek az autójában (NC)? Mi a vélemény róla?
Köszönöm a válaszokat!
Gábor
Vinczeg
Sziasztok,
Eibach B12 Pro Kit van valakinek az autójában (NC)? Mi a vélemény róla?
Köszönöm a válaszokat!
Gábor
Vinczeg
Sziasztok!
Nbfl-ről van szó.
Hallottatok már 30/50 -es ültetésről?Egy ilyen rugószettet kukáztam egy ismerőstől.Van valakinek esetleg ilyen szett a kocsijában ?Kiváncsi lennék a tapasztalatokra.
Köszi! A tiedben milyen színűek a rugók??! Azért remélem a gyári Bilstein+ gyári (ugyan sima NB!) rugókkal is le tudom papírozni !
Köszi! Azért remélem a gyári Bilstein+ gyári (ugyan sima NB!) rugókkal is le tudom papírozni !
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy az NB Anniversary verzióban a Bilstein telók mellett eredetileg sima NB rugók vannak, vagy valami spec (keményebb, rövidebb, stb.)??! Patec ültetőrugókkal vettem, de vissza kéne alakítanom, legalább a forgalomba helyezés idejére mert be sem tud állni a fékpadba. Így viszont gőzöm sincs mi van benne eredetileg!??
Szerintem nem ugyanaz a rugó, de még nem láttam kiszedve.
Sziasztok!
Valaki tud segíteni abban, hogy az NB Anniversary verzióban a Bilstein telók mellett eredetileg sima NB rugók vannak, vagy valami spec (keményebb, rövidebb, stb.)??! Patec ültetőrugókkal vettem, de vissza kéne alakítanom, legalább a forgalomba helyezés idejére mert be sem tud állni a fékpadba. Így viszont gőzöm sincs mi van benne eredetileg!??
Jelenleg is van Street Basis nálatok? Illetve 140 körül?
Jelenleg is van Street Basis nálatok? Illetve 140 körül?
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Hello! A Tein Street Basis-el mik a tapasztalatok? Mennyit veszit a komfortjából a gyárihoz képest? A Vmaxx-ról és egyéb kínaiakról lebeszéltek . Sima utcai használatra, szerpentinezésre lenne használva, viszont a jó magyar utak miatt nem szeretném ha lerázná a vesémet, il ültetni is csak mértékkel akarom az utak minösége és persze a kedves NKH-sok miatt:
. Mert a hivatalos bejegyzés gondolom körülményes lenne.
Hello! A Tein Street Basis-el mik a tapasztalatok? Mennyit veszit a komfortjából a gyárihoz képest? A Vmaxx-ról és egyéb kínaiakról lebeszéltek . Sima utcai használatra, szerpentinezésre lenne használva, viszont a jó magyar utak miatt nem szeretném ha lerázná a vesémet, il ültetni is csak mértékkel akarom az utak minösége és persze a kedves NKH-sok miatt:
Azt az opciot se vesd el teljesen.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Hello! A Tein Street Basis-el mik a tapasztalatok? Mennyit veszit a komfortjából a gyárihoz képest? A Vmaxx-ról és egyéb kínaiakról lebeszéltek :) . Sima utcai használatra, szerpentinezésre lenne használva, viszont a jó magyar utak miatt nem szeretném ha lerázná a vesémet, il ültetni is csak mértékkel akarom az utak minösége és persze a kedves NKH-sok miatt: :) . Mert a hivatalos bejegyzés gondolom körülményes lenne.
Használt, de jjó állapotú. Csak nem akarok nagyon mellényulni . De a mostani gyári nagyon puha, bólogatós az eleje. 98-as 1,6 NB.
NA stabrúdhoz való összekötő pálcából milyen márkájút használtok? Ki milyet ajánlana ebből?
Van valami korrekt utángyári is belőle, vagy ebből is a gyári az igazi?
NA stabrúdhoz való összekötő pálcából milyen márkájút használtok? Ki milyet ajánlana ebből?
Van valami korrekt utángyári is belőle, vagy ebből is a gyári az igazi?
Egy ilyen Vmaxx szett milyen? Mik a tapasztalatok? Illetve legmagasabb pontján mennyit ültet? Mennyire veszit a komfotmrtjábol a gyárihoz képest?
Egy ilyen Vmaxx szett milyen? Mik a tapasztalatok? Illetve legmagasabb pontján mennyit ültet? Mennyire veszit a komfotmrtjábol a gyárihoz képest?