tourist
Velünk: 3733 napja
Ültetéssel nem jutsz elöbbre, az is kirázza a veséd. Pitesy a topikjában leírja, kivel, mit csináltatott, hogy a saját igényeinek megfeleljen a TA (igaz a végén eladta :-D).
Ültetéssel nem jutsz elöbbre, az is kirázza a veséd. Pitesy a topikjában leírja, kivel, mit csináltatott, hogy a saját igényeinek megfeleljen a TA (igaz a végén eladta :-D).
Ültetéssel nem jutsz elöbbre, az is kirázza a veséd. Pitesy a topikjában leírja kivel, mit csináltatott, hogy a saját igényeinek megfeleljen a TA (igaz a végén eladta :-D).
Sziasztok.
Azon gpndolkozpm hogy lecserelem a ta technixeket... Vissza tennem a gyariakat,viszont azokra raferne egy festes,illetve szilent csere,tovabba az osszesre kellene porvedo meg felso rugo tanyer .Es kapna valamilyen ulteto rugot.a kerdes hogy hol tudok ilyen alkatreszeket beszerezni,illetve megeri egyaltalan?a ta jo volt mind addig ameddig kis tavokra hasznaltam,vagy allando autopalyazas,de ugye akkor is atadta az uttest minden kis hibajatjah,meg mar kirazta az egyik vesemet is.
Köszi, akkor inkább elkerülöm őket.
montusék nem nagyon veszik fel a telefont..
XI.ker-ben az OTT futómű van, én őket már nem javaslom, két különböző mx5-n jöttünk el úgy futóműállításról tőlük úgy egy éven belül, hogy nem voltak meghuzva normálisan a csavarok.
Köszi!
Lehet hogy ezt ajánlották a név ismerős és lehet rosszul emlékeztem a kerületre.
Sziasztok!
Volt egy műhely ha jól emlékszem a XI. ker-ben, ahol pontosan beállították többmindenkinek is a futóművét, de nem találom! Meg tudja valki mondani?
Illetve a teljesen gyárit mire lenne érdemes beállítani? NEM mindennapos használatban van az autó, de nem is csak pályázni szoktam vele.
Köszi!
Köszi Gábor és Atomin,
akkor inkább Budakeszire mennék el érte, túl közel van. :-)
大使館
Sziasztok!
Nem lapul otthon esetleg valakinél
Mert megvenném. Köszi!
Sziasztok!
Mert megvenném. Köszi!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Mert megvenném. Köszi!
大使館
Ertem, tehat mindez a kormanyberendezes technikai sajatossagabol adodik. A teli gumi 14"-os felnin van, az egyel ballonosabb, az kimozogja magatol ezt az elterest, a nyari 15", tehat alacsonyabb az oldalfala, ezert lehetett markansan erezni a valtozo kerekösszetartast. Ma is tanultam egy kicsit a gepröl, köszönöm szepen.
Ackemann-kormányzás eredménye, szóval nem kell megijedni.
Hasonló előfordul néha nálam is. Amikor épp koppra tekerném ki a kormányt ilyen furán ugrik egy kicsit a bódé, de én azt annak tudtam be, hogy 2,5 fok elől a kerékdőlésem.
Még olyan volt régebben nálam, hogy kattant egy nagyot alászedett kormánynál, akkor az egyik excenteres állító csavar volt meglazulva és az ugrott a szilentben egyet. Esetleg ezt csekkold le.
Sziasztok!
Találkozott már valaki azzal a hibával, hogy teljesen kitekert kormány mellett araszolva, az első kerekek ésszetartása megváltozik?
Egy NB FL-ről lenne szó. Leginkább parkolóból kitolatva jól alászedett kormánynál veszem észre. A gumik széttartva mennek, 1-1,5 méteren már nagyjából 5 centit, amíg a gumi rugalmassága engedi, majd igazodik egyet, magyarán a gumi oldalra visszacsusszan.
Tapasztalt már ilyat valaki? A gumit nem eszi, menet közben rendben van.