varga-gabor
Velünk: 3766 napja
Üdv,
Gyári sport(nem bilstein) NB gátlókat kivel lehetne felújíttatni normális áron és minőségben? Illetve felújításnál a szilenteket is tudják cserélni bennük?
Szia. Linczer Sándor.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Üdv,
Gyári sport(nem bilstein) NB gátlókat kivel lehetne felújíttatni normális áron és minőségben? Illetve felújításnál a szilenteket is tudják cserélni bennük?
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Üdv,
Hali.
IL-es Poliuretán szilentrol valakinek tapasztalata?
Sziasztok,
Ültetett futóműért mennyire állít meg a KPM vagy a Rendőrség? Nem a földig szeretném ültetni.
Mondjuk azt a pár centit nem hiszem hogy kiszúrják menet közbe, viszont ha megállít mit lehet nekik mondani? Van erre valami bevett gyakorlat amivel békén is hagynak?
Remélem segítettem
Sziasztok,
Ültetett futóműért mennyire állít meg a KPM vagy a Rendőrség? Nem a földig szeretném ültetni.
Mondjuk azt a pár centit nem hiszem hogy kiszúrják menet közbe, viszont ha megállít mit lehet nekik mondani? Van erre valami bevett gyakorlat amivel békén is hagynak?
Remélem segítettem ;)
Mond azt, hogy ez a gyári. Limitált kiadás
.
Sziasztok,
Valaki meg tudja mondani, hogy a hátsó merevítők milyen csavarral vannak a kasznihoz fogva?(sikerült szakítani..)
Én is épp locsolgatom a csavarokat. Aztán a hétvégére kiderül mire jutok. A hátsó alsó belső csavarok viszonylag könnyen lazultak, de a felsőktől meg az első csavaroktól félek.
Sziasztok!
A segitségeteket kérném! Voltam futómű állításon és a hátsó futóművet nem merték állítani, mert az excenteres csavarok törésétől tartottak. Tudtok valamilyen megoldást arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezen csavarokat meglazítani? Illetve az is érdekelne, honnan lehet rendelni és mennyiért felkészülve egy esetleges törésre. Ugyan ez a kérdésem futómű szilentekkel kapcsolatban is.
Továbbá tudtok ajánlani futómű beállítási értékeket, vagy legyen a gyári?
köszönöm!
Helo. Atomin árul komplett csavarszettet. Nincs mit tenni, melegíteni lehet, de általában akkor is törik.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
A segitségeteket kérném! Voltam futómű állításon és a hátsó futóművet nem merték állítani, mert az excenteres csavarok törésétől tartottak. Tudtok valamilyen megoldást arra vonatkozóan, hogyan lehetne ezen csavarokat meglazítani? Illetve az is érdekelne, honnan lehet rendelni és mennyiért felkészülve egy esetleges törésre. Ugyan ez a kérdésem futómű szilentekkel kapcsolatban is.
Továbbá tudtok ajánlani futómű beállítási értékeket, vagy legyen a gyári?
köszönöm!
1.8 NBFL-ben volt Bilstein-es és sima is? Az enyémben látszólag gyári (fekete) telók vannak, Eibach ültető rugókkal, így vettem. A gond csak az, hogy durvább úthibákon rendszeresen felüt az eleje. A keménysége nem zavar annyira, de a gyakori felütés nagyon. Tetszik a magassága is, de lehetne picit komfortosabb. Tudom, b...ni is meg szűznek is maradni nem lehet egyszerre, de mégis. Segítsetek, merre érdemes elindulnom?
Ha ültetsz, keményíteni kell, különben felüt. Ezzel mindent elmondtam
A telót is fel kell keményíteni, vagy cserélni, vagy az egész rendszert cserélni. Vagy kikerülni a gödröket...
2012-es 2.0L NC-hez, ami full gyári, 17es gyári felniken, de nem bilstein gátló, milyen futómű dőlés, összetartás, stb. lenne megfelelő. Főleg közút, némi mecsekkel megspékelve, pálya nem sűrűn.Gyári érték is jó lenne, ha valaki tudja, hogy hol lehet elérni esetleg. Köszi
2017-es 2.0-s ND soft top Revolution + OZ Ultraleggera + Ulter exhaust + OEM spoiler
1.8 NBFL-ben volt Bilstein-es és sima is? Az enyémben látszólag gyári (fekete) telók vannak, Eibach ültető rugókkal, így vettem. A gond csak az, hogy durvább úthibákon rendszeresen felüt az eleje. A keménysége nem zavar annyira, de a gyakori felütés nagyon. Tetszik a magassága is, de lehetne picit komfortosabb. Tudom, b...ni is meg szűznek is maradni nem lehet egyszerre, de mégis. Segítsetek, merre érdemes elindulnom?