FBence
Velünk: 3249 napja
Sziasztok!
Ezekről a teleszkópokról vélemény esetleg tapasztalat van valakinek?
KYB (kayaba) New SR Special + Espelir ültetőrugók
Sziasztok!
KYB (kayaba) New SR Special + Espelir ültetőrugók
Sziasztok!
KYB (kayaba) New SR Special
Sziasztok!
Ezekkel a szilentekkel kapcsolatban van valami tapasztalat?
http://www.ebay.com/___c:g:0aMAAOSwBadTohb0
Vagy ez? Ebbe van diffi szilent is.
Sziasztok!
http://www.ebay.com/itm/Mazda-MX5-Eunos-Miata-Front-Rear-Suspension-Chassis-Bush-Set-Black-PU-/251598430476?hash=item3a946f610c:g:0aMAAOSwBadTohb0
Sziasztok!
Vagy ez? Ebbe van diffi szilent is.
http://www.ebay.com/itm/Mk2-Mazda-MX5-Eunos-Miata-BIGGA-Suspension-Chassis-Bush-Set-Red-PU-/262079493211?hash=item3d0527b45b:g:0Z4AAOSwEppUSlZF
Minap lecseréltem a futóművemet (Bilstein B12) és az a gondom, hogy a hátsó tengelyen nem ül le kellő mértékben (elöl tökéletes). Kiszerelve gymás mellé téve a két gólyalábat egyértelmű az a kb. 3cm. Minden futómű csavart terhelt állapotában húztam a megfelelő nyomatékra. Mi lehet a gond?
Sziasztok!
NB/NBFL lengéscsillapítók csereszabatosak? Eldurrant a jobb elsőm az NBFL-ben és egy bontódó NB-ből vennék a helyére gyárit. Van esetleg valami különbség közöttük, vagy teljesen ugyanaz? Rugó nem számít, mert megy rá az Eibach Pro kit ugyanúgy.
Előre is köszi!
Sziasztok!
Le szeretném ültetni picit a miatám. Két megoldás közt "vacilálok":
- Eibach Pro Kit
vagy gátló+rugó szett
- Koni Srt.T Kit (H&R ültetőrugóval)
Kérlek, akinek van tapasztalata a Koni-val az ossza meg a véleményét. Kárászy-s akció keretében most 119e-ért hozzá lehetne jutni a szetthez, ami megfontolandó (Eibach Pro Kit meg 43e kb.)
Köszönöm!
Sziasztok!
Le szeretném ültetni picit a miatám. Két megoldás közt "vacilálok":
- Eibach Pro Kit
vagy gátló+rugó szett
- Koni Srt.T Kit (H&R ültetőrugóval)
Kérlek, akinek van tapasztalata a Koni-val az ossza meg a véleményét. Kárászy-s akció keretében most 119e-ért hozzá lehetne jutni a szetthez, ami megfontolandó (Eibach Pro Kit meg 43e kb.)
Köszönöm!
Sziasztok!
Biztos sokadjára teszik fel ezt a kérdést, de egyértelmű választ nem találtam itt fórumon, illetve a másik hogy néhány post (amiből talán el lehetne indulni) jó pár éves, azóta változhattak a vélemények is. Tehát pályázgatni - persze nem vérprofi szinten- milyen teleszkópokat ajánlotok?
Gyári Bilstein ? Bár ezek nagy része elvileg szét van rohadva és felújítást igényel. Olvastam Tein Street advance-ról is, aztán van olcsóbb Rokkor is szóval ötletem sincs... Fontos lenne az ár/érték arány és nem az 500-600e Ft-os kategória a cél.
Kakucsringen jól mozgott Hunya illetve Bird autója, esetleg azokról valami infó?
Köszi előre is !
Van polcon egy K-Sport új szettem NB-be, Tein Street Flex NC-be. Akciós mindkettő
Sziasztok!
Biztos sokadjára teszik fel ezt a kérdést, de egyértelmű választ nem találtam itt fórumon, illetve a másik hogy néhány post (amiből talán el lehetne indulni) jó pár éves, azóta változhattak a vélemények is. Tehát pályázgatni - persze nem vérprofi szinten- milyen teleszkópokat ajánlotok?
Gyári Bilstein ? Bár ezek nagy része elvileg szét van rohadva és felújítást igényel. Olvastam Tein Street advance-ról is, aztán van olcsóbb Rokkor is szóval ötletem sincs... Fontos lenne az ár/érték arány és nem az 500-600e Ft-os kategória a cél.
Kakucsringen jól mozgott Hunya illetve Bird autója, esetleg azokról valami infó?
Köszi előre is !
Futómű topicban ezer vélemény van, szerintem ne várj koplett összefoglalót senkitől. :-)
Keress rá, olvasgass.
Nyilván a drágább jobb, itt is igaz.
Ami fontos, hogy ha nem félmegoldást akarsz, akkor ne ültetőrugóban gondolkodj.
Tein Street Advance: RAttila topicja.
Boogie topicja: Meister R
Enyém: Bilstein B6 (újonnan) + Katona átalakította, plusz Flyin Miata rugók. (de ez sem olcsóbb, mint mondjuk a Tein)
Sziasztok!
Köszi előre is !
Sziasztok!
Gyári Bilstein ? Bár ezek nagy része elvileg szét van rohadva és felújítást igényel. Olvastam Tein Street advance-ról is, aztán van olcsóbb Rokkor is szóval ötletem sincs... Fontos lenne az ár/érték arány és nem a 500-600e Ft-os kategória a cél. :)
Köszi előre is !
Kakucsringen feltűnő volt a Hunya illetve Bird autója
Sziasztok!
Eltört excenteres csavart hogyan lehet kigyilkolni a lengőkarból? Próbáltam az ép oldala felől kitekerni, de nem igazán akar megmozdulni, illetve próbáltam kiütni is. Rengeteg csavarlazító segítségével persze, de nem jutottam semmire. Van erre valami bevált módszer?
Szia. Flex és szilent csere. Belerohadt a csavar a fém hüvelybe
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Sziasztok!
Eltört excenteres csavart hogyan lehet kigyilkolni a lengőkarból? Próbáltam az ép oldala felől kitekerni, de nem igazán akar megmozdulni, illetve próbáltam kiütni is. Rengeteg csavarlazító segítségével persze, de nem jutottam semmire. Van erre valami bevált módszer?
Igen, a sachsot néztem, ha más nincs, az lesz. Csak furcsállom, hogy a Bilstein nem is kínál ehhez a típushoz. Csak az alaphoz, illetve a csúcshoz.
Ez a powerflex f@sza lehet, csak nem ér annyit, mint amennyibe kerül.
Ma jöttek meg a Bilstein B8 gátlóim. Nem voltam biztos benne, hogy jár e majd hozzá porvédő, de reménykedtem. A dobozban nem volt.
Azt tudja esetleg valaki, hogy honnan tudok normális minőségben/árban hozzá szerezni?
A sachs a legolcsóbb. De nem tudom hogy bírja.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL