WarLock
Velünk: 5273 napja
En szigoruan sztereotipiakon elek ezzel kapcsolatban, de azert egy picot vihogtam a Hunya 5-6 eves mondatan
En szigoruan sztereotipiakon elek ezzel kapcsolatban, de azert egy picot vihogtam a Hunya 5-6 eves mondatan
Üdv,
Mi a véleményetek a TA-Technix Állítható Magasságú Futóművekről. Használ valiki ilyet, mik a tapasztalatok?
Keress rá a fórumon, volt már róla ezer helyen szó. Ott a kereső a főoldalon. De először azt találd ki mire kell? Van aki ezt használja pályagépben, és oké neki, van aki utcán használja és nem oké neki. Van aki szerint olcsó szar, van aki szerint ár/értékben jó.
Tehát először (még a fórum lapozgatása előtt) gondold át hány % pálya, közút, földút, pláza-vagizás, rallycross, tesco-shopping, tengerparti föveny, stb. Ja, és hogy fogod-e álligatni a magasságát-keménységét, vagy belövöd mikor berakod és utána úgy marad 5-6 évig. :-)
Nekem is az van es lesz is.....nem mondog rolla semmit mindwnkinek mas az inger kuszobe,inkabb elviszlek egy korre utcan illetve palyan(pl kakucs)lasd a hatranyait es elinyeit.
Üdv,
Mi a véleményetek a TA-Technix Állítható Magasságú Futóművekről. Használ valiki ilyet, mik a tapasztalatok?
Keress rá a fórumon, volt már róla ezer helyen szó. Ott a kereső a főoldalon. De először azt találd ki mire kell? Van aki ezt használja pályagépben, és oké neki, van aki utcán használja és nem oké neki. Van aki szerint olcsó szar, van aki szerint ár/értékben jó.
Tehát először (még a fórum lapozgatása előtt) gondold át hány % pálya, közút, földút, pláza-vagizás, rallycross, tesco-shopping, tengerparti föveny, stb. Ja, és hogy fogod-e álligatni a magasságát-keménységét, vagy belövöd mikor berakod és utána úgy marad 5-6 évig. :-)
Üdv,
Ha a motor fordulattól sem függ, akkor nem motor, nem váltó, nem erőátvitel, nem futómű; valami nem motor által hajtott segédberendezés. Pl sebességfüggő rásegítésű villanyos kormányszervószivattyú, vagy ilyesmi.
Köszi, ma remélem lesz idő leszedem a kereket, esetleg megcserélem másikkal, hogy hátha mégis ott a bibi, elég idegesítő, főleg, hogy nem tudom mi okozza.
Fordulatszámmal nem függ össze mintha nagyobb tempónál kicsit sűrűbben, és hangosabban jelentkezne a zaj, de csak balra.
Ha a motor fordulattól sem függ, akkor nem motor, nem váltó, nem erőátvitel, nem futómű; valami nem motor által hajtott segédberendezés. Pl sebességfüggő rásegítésű villanyos kormányszervószivattyú, vagy ilyesmi.
Fun is not a straight line
Srácok HELP!
OFF MINI COOPER (kb75.000Km) futómű hanghatás bal előről:
A Koni Kit a H&R rugókkal jobb Eibach-al?
Ahogy látommeg lehet venni a Konikat külön külön is.
Vagy
A kettő nagyjából egy árban mozog.Vagy van esetleg valami kevésbé hangzatos nevű de hazsnálhatóbb szettre ötletetek?
a KONI STR.T kit már alapból tartalmaz 4db H&R rugót, szóval teljesen felesleges hozzá még külön Eibach rugót rendelni.
http://www.karaszy.h___6-16v-1-8-16v-89-97/
Ebből tudunk adni még kedvezményt ha érdekel ... de persze az is megoldható, hogy külön az STR.T gátlók és mellé az Eibach rugók. Az egyetlen KIT fajta amiben nincsenek rugók, az az FSD, viszont az egyébként sincs mx5höz.
Vagy
A kettő nagyjából egy árban mozog.Vagy van esetleg valami kevésbé hangzatos nevű de hazsnálhatóbb szettre ötletetek?
Üdv,
Mi a véleményetek erről a kombóról NA-ba?
Bevált, csak szabin van, nekem meg kormanyosszekoto cserem volt, es csálé
Én MONTIT javaslom 1000 éve ismerem az összes barátom volt versenyzők hozzá jár tökéletes preciz ,és nagyon ért a mazdákhoz.Nem mennék soha máshoz .
Monti: 0630-9519389 becsi ut 267
Lallee-tól kaptam az infót. Csütörtöknél elöbb nincs időpontjuk (tegnapi állapot). Nem vált be az eddigi? Majd informálj minket mit, miért.
Lallee-tól kaptam az infót, csütörtöknél elöbb nincs időpontjuk (tegnapi állapot)
Lallee-tól kaptam az infót. Csütörtöknél elöbb nincs időpontjuk (tegnapi állapot)
Autoth bt szabin van, tudtok mondani normális futomuvest futómű állítására? Thx