zsoltrs2
Velünk: 3822 napja
Sziasztok.
Nekem sima alap verziós 1.6 NBFL-em van.
Kérdezném, hogy ennek elől-hátúl egyforma hosszúságú stab. pálcái vannak?
Köszi
Sziasztok.
Nekem sima alap verziós 1.6 NBFL-em van.
Kérdezném, hogy ennek elől-hátúl egyforma hosszúságú stab. pálcái vannak?
Köszi
Fékbetétek lötyöghetnek, nyereg csúszka elkophatott, esetleg kopott toronyszilent. Ha reggel elindulsz akkor nem csinálja? Majd kis idő után elmúlik. Ilyen szokott lenni tipikusan a toronyszilent.
Sziasztok!
Ma reggel apró göröngyös,kavicsos úton mentem lassú tempóval(10km/h). Olyan hangja volt a bal elejének mintha valami nem lenne meghúzva. lötyögne. Érdekes hogy ha rendesen megyek vele, még ha bele megyek kisebb kátyuba, akkor sem hallok ilyen hangokat. Így alacsony tempónál eléggé csúnya hangja volt.
Ma megemeltem a bal elejét. próbáltam megrángatni, de nem láttam rendellenességet. lehet rendes szerelő akna kellene, hogy az egész kocsi elejét meg tudjam emelni(ne legyen beterhelve a jobb eleje, stabilizátor rúd mondjuk).
Ötletek?
Köszi, majd igyekszem visszakeresni a bejegyzésre, ha viszem beállításra..
És gyári futómű esetén is érvényes ez?
Szerintem igen, csak ültetés nélkül nagyobb negatív dőlést nem nagyon tudsz beállítatni.
Black Sushi
És gyári futómű esetén is érvényes ez?
Előre nulla összetartás kell, OSZAK dobogó vesztéssel bizonyítva, hogy az első összetartás kanyarban kiszámíthatatlan ívvezetést eredményez! Elképzelhető, hogy egyenesben kicsit lazább vezetni összetartott elsővel, de te egyenesben vagy kanyarban akarsz vigyorogni? Hátra lehet egy kis összetartás, ettől egy picit túlkormányzott lesz. "Futómű tudósok" már nem ajánlják a max. utánfutást, de ez nem annyira lényeges. Negatív dőlés nagysága szerintem teljesen rajtad áll (1-2,5 fok között), szabály csak annyi, hogy hátra nagyobb kell NA-NB esetén, kb. fél fokkal (NC-nél előre szoktak kicsivel nagyobbat állítani).
Black Sushi
Alá, nem tapasztaltam ilyet.
NA 1993
Aha, ilyesmire gondoltam! A nulla összetartás ami kicsit nekem ellentmondásos de sokan csinálják és nem lesz tőle ideges vagy labilis az egyenesfutás. Akkor ezt te is alátámasztod?
Nekem ezek lettek beállítva a vmaxx-hoz, és teljesen elégedett vagyok pályán is, meg körforgalmakban is :D
Jól kontrollálható, és (egy szezon alatt legalábbis) nem kopott félre az re002.
Összetartás: E: 0° H: 0,2°
Utánfutás: max
Dőlés: E: 1,5° H: 2°
NA 1993
Amíg okoskodni kellett nagy volt a pofám de most hogy megyek futóműveshez és fel kéne írni egy cetlire hogy mit akarok teljesen el vagyok bizonytalanodva... Tudna valaki konkrét értékeket adni amik agresszív vezetéshez, pályázáshoz is beváltak ültetett kocsin? A gumikopás nem nagyon faktor mert én ugyebár szinte semennyit nem megyek de azért a Toyo-k védelmében csak valami közepesen koptatósig mernék elmenni...szóval help!
Sziasztok! Azt lenne a kérdésem, hogy aki ültető rugóval rendelkezik és állították már meg a rendőri szervek, hogy mit szóltak? Vagy csak mutatni kell neki a műbizonylatot és elég nekik? Tervezek venni egy eibach rugó szettet és van hozzá műbizonylat csak német nyelvű( IL-en) ez okozhat gondot?
A keménységet a gátló telején 16 fokozatban, vagy ha rászánod a pénzt akkor EDFC-vel belülről.
A keménységet szokásos módon:
Szia!
Tein eredeti Japán minőség, és igen kedvező áron kapható nálunk!
Tein Street Advance amin állítható a magasság és a keménység is, gyári toronycsapággyal kell összerakni 230.000Ft, A Street Flex, ami hobbi versenyzésre is alkalmas toronycsapágyakkal együtt 330.000Ft. Az olcsóbbik szett készletről is vihető.
Szia,
Street Advance-nél miként lehet állítani a keménységet és a magasságot?