nade
Velünk: 3724 napja
Köszi, hogy kitapostad az ösvényt és megosztottad velünk. Én is rendeletem egy szettet az USÁból. 2020.11.04-én rendeltem, és 2020.12.15-én vettem át Fóton a csomagot. Beépítés tavasszal :-)
Köszi, hogy kitapostad az ösvényt és megosztottad velünk. Én is rendeletem egy szettet az USÁból. 2020.11.04-én rendeltem, és 2020.12.15-én vettem át Fóton a csomagot. Beépítés tavasszal :-)
Szia!
Miben tudok segíteni?
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Sziasztok! Megjött a szett, minden úgy történt ahogy leírtam. Összesen a 300 dolláros szett 440 lett vámmal szállítással Fóti telephelyig. 300 a klíma +60 dollár amerikában a szállítás + 79 a konténer meg a vám.
Sziasztok! Megjött a szett, minden úgy történt ahogy leírtam. Csomagot Fóton lehet átvenni. összesen a 300 dolláros szett 440 vámmal szállítással fótig. 300 a klíma +60 dollár amerikába a szállítás + 80 a konténer meg a vám. Én nekem 293-as dolláron sikerült lőni ami 128920 Huf összesen.
Sziasztok! Megjött a szett, minden úgy történt ahogy leírtam. Összesen a 300 dolláros szett 440 lett vámmal szállítással Fóti telephelyig. 300 a klíma +60 dollár amerikában a szállítás + 80 a konténer meg a vám. Én nekem 293-as dolláron sikerült lőni ami 128920 Huf összesen.
Sziasztok! Megjött a szett, minden úgy történt ahogy leírtam. Összesen a 300 dolláros szett 440 lett vámmal szállítással Fóti telephelyig. 300 a klíma +60 dollár amerikában a szállítás + 80 a konténer meg a vám.
Szept 20 és 30. között jön meg elvileg. Írok, ahogy ígértem lejebb. Beszerelés még odébb van.
Szia!
A cég azt írta, hogy mindenestől 79 dollár szállítással, vámmal és Fóton vehető át. (Ez a hazahozatal)
A shipping and handling az amerikai szállítási díj volt (60$ + 20$ a hajós cég telephelyére. Floridából - New Jersey államba.)
Áfa miért is lenne használt cuccra?
Mondjuk én annyira nem vágom a külföldi terheket, majd kiderül, de szerintem ez ennyi. Amint megjön (4-6 hét) beírom, hogy jön-e rá valami.
Szia!
A cég azt írta, hogy mindenestől 79 dollár szállítással, vámmal. Áfa miért is lenne használt cuccra?
Mondjuk én annyira nem vágom a külföldi terheket, majd kiderül, de szerintem ez ennyi. Amint megjön (4-6 hét) beírom, hogy jön-e rá valami.
Szia!
A cég azt írta, hogy mindenestől 79 dollár szállítással, vámmal és Fóton vehető át.
Áfa miért is lenne használt cuccra?
Hali,
Nagyon király, hogy megírtad, Köszi!
Néztem már korábban én is, ezt az oldalt, de csak US területén szállítanak, viszont ez így korrekt
Még annyi kérdés, hogy ebben a szállítási ktg-ben az ÁFA is benne van?
Jó ideje keresek klímát az autóba, végre megtaláltam az emberi árú megoldást.
Gondolom leírom, hátha más is keres NBFL-be.
https://treasurecoastmiata.com
Általában van bontott raktáron. Egyedül a szállítást kell megoldani, erre is megtaláltam a -szerintem- olcsó megoldást.
Quantity: 1
Item: '01 - '05 Miata Complete AC Kit (23790221)
Unit Price: $300.00
Total Price: $300.00
------------------------------------------------------------------------
subtotal: $300.00
shipping: $40.01
handling: $20.00
------------------------------------------------------------------------
total: $360.01
Nem akarok nekik reklámot, de 79 dollárért hozzák a motyót. 90-et beszéltük meg, de mivel csak 15 kiló a csomag, ezért írtak, hogy így csak 79 dollár lesz. (vámmal mindennel)
Ez összesen 439 Dollár - 290-es árfolyamon váltottam revolutba:
127310 Huf. cakkpakk
Magát a csomagot az ő amcsi címükre kell rendelni, ahogy átvették a csomagot, jött tőlök az e-mail, hogy megkapták.
Csak összehasonlításképpen máshol ezt a műveletet ennyiért akarták elkövetni:
Brandsetter ÜgyintézésBiztosítás (2%) 5.00 $Fix munkadíj (30$) 30.00 $Hajós szállítás az EU-ba: 85.00 $Hajós vámügyintézés: 57.50 $Magyar belföldi szállítás a címedre futárral: 0 $ÁFA: 47.93 $Brandsetternek utalandó (Forintban): 66 951 Ft
Most már csak azt pár hetet kell kivárnom amíg idehajókázik
Abszolut megoldhato. Mar ha tudsz szerezni FLbe klimat. Nem lesz olcso. 200-300e korul szamolj
Nekem nbbe ment a gyari, tokeletesen mukodott, Lalee rakta bele.
Sziasztok!
Van bármi remény utólag klímát szerelni a kocsiba? NBFL-ről lenne szó.
Sziasztok!
Gondolom nincsen belőle rengeteg, de valakinek nincsen eladó klímája klompletten? 1,6-os NBFL-be kellene. Ha valakinek van, ne tartsa magába
Hali!
Ha valaki utólagosan szerelt/szereltett már klímát egy NBFL-be annak megköszönném, ha felvenné velem a kapcsolatot.
Lenne pár kérdésem.
Sziasztok.
klíma szettet vennék, hátha valakinek van eladó.
Sziasztok.
tudnátok mondani olyan helyet ahol szerelnek be utólagosan klímát?
1.6 és 1.8-as klíma készlet megegyezik?