GmajaG
Velünk: 3089 napja
Eladó komplett klíma szettet keresek a kicsikémbe. ( kompresszor, hűtő, gomb stb)
2003.09 -es NBFL 1.6
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
Eladó komplett klíma szettet keresek a kicsikémbe. ( kompresszor, hűtő, gomb stb)
2003.09 -es NBFL 1.6
Mazda MX-5 1.6i NBFL - Open Air -
http://www.ilmotorsp___hp5?aid=1047&lang=DE
Szia,
ez az utólagos. Nem kapható mindig. 2 hete jött kb a levél, h ismét elérhető, majd elfogyott. Majdnem 1,100 Euro volt. Berakni kb ötvenezer. Azt kell eldöntened, kell-e vagy sem, tényleg. Szerintem kb 5 olyan nap van amikor hiányzik, bár én nem használom minden nap.
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Emlékeim szerint 1000EUR környékén van ára. Beszerési árat nem tudok, de korábbi beszélgetések alapján 400 ezer körül lesz a vége egy klímáztatásnak.
Emlékeim szerint 1000EUR környékén van ára. Beszerési árat nem tudok, de emlékeim szerinte 400 körül lesz a vége egy klímáztatásnak.
Sziasztok,
Hosszas keresgélés után arra jutottam, hogy egyenlőre klíma nélküli MX5 fogok vásárolni és utólag rakok bele egy klímát.
klima Kinéztem ezt, de árat sajnos nem tudok hozzá. Mennyibe szokott kerülni? Mennyibe kerülhet a beszerelés? Vagy ha úgy is klímát szeretnék keressek inkább olyat amiben van? Sajnos 1.8 ból ritka amiben van (NBFL)
Ez ahhoz a klímaszetthez kell amit ők árulnak, ha NB -be rakod. De lehet ha komplett NB FL klímát raksz be akkor megoldható, ezzel kiegészítve. De az NB FL klímához sztem az NB hűtő nem jó
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Ez ahhoz a klímaszetthez kell amit ők árulnak, ha NB -be rakod
Ez ahhoz a klímaszetthez kell amit ők árulnak, ha NB -be rakod. De lehet ha komplett NB FL klímát raksz be akkor megoldható, ezzel kiegészítve. De az NB FL klímához sztem az NB hűtő nem jó
Köszi Csabi, bár nem tudom mi is ez pontosan.. De az ára nem vészes.
IL-t nemtom nézted-e már, de ott azt írják ez a szett kell csak:
https://www.ilmotors___f53cdc7709704bfd6219
nem hátrány, ha igazuk lenne...
Csak kb annyi a hűtő egymaga, mint a komplett bontott klíma
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nem túl jó hír... de ha csak ennyi, akkor bevállalom, max veszek egy másik hűtőt.
A klíma hűtő az biztosan más
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Köszi Zoli! Várom hátha ír valaki teljesen biztosat, mert holnap megyek kipróbálni (még kocsiban van) . Ennek fügvényében fogom leelőlegezni, amíg kiszereleik.
Nekem mintha Lalee azt mondta volna tavaly, hogy nem.
Másképp állnak a hűtőn a fülek, azt hiszem.
Sziasztok!
Holnap megyek megnézni egy bontásra itélt NBFL-t. Kérdésem, hogy a klíma egy az egyben, mókolás nélkül jó az NB-be?
köszi előre is.
Soma.
Nem tudtok esetleg nagyobb németországi bontókat ahol van esély klímát szerezni?