David
Velünk: 3619 napja
Szerintetek bontóban érdemes körbe kérdezni?
Vagy ezek elmennek kéz alatt ismerősnek?
Sziasztok,
Itt is mutatkozna igény: valakinek nincs esetleg egy eladó NB klíma szettje?
act
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok,
Valakinek nincs esetleg eladó NBFL klíma szettje?
: )
igen, NA-ba. kerlek irj privatba.
Szia!
ha erdekel, akkor van egy klimas miatam es kibontom neked a klimat mindenestol.
reszletekert irj a no_holy_shit[_et_]hotmail[_pont__]com
NHS
Hello!
NA-ba? Az mindenestől kb mibe fájna? Köszi!
大使館
Szia!
ha erdekel, akkor van egy klimas miatam es kibontom neked a klimat mindenestol.
reszletekert irj a no_holy_shit[_et_]hotmail[_pont__]com
NHS
Köszi, túl szép lett volna hogy igaz legyen
Szia! Ez volt a válaszuk korábban a 2 szett rendelésére és postázására: --- "The 2 kits would have to ship in 2 box's. I went to estimate the costs of just the 2 condensors and it came up with only the most expensive option, Global Express Guaranteed® (GXG)**, it was $749 for just that box. Do you want me to continue the pricing excersize?" --- csak a két hűtő postája kerülne 749 dolcsiba, így felejtős lesz...
Szia,
Én is beszállnék egy '01-es NBFL-el ha lehet
Nem írta hogy mennyi van még nekik' készleten'?
Szia,
Én is beszállnék egy '01-es NBFL-el ha lehet
Nem írta hogy mennyi van még nekik' készleten'?
Sziasztok,
van köztünk olyan aki NA-ba rakott utólagosan klímát? Ha igen, milyen tapasztalatai vannak?
köszönöm
Van az NB és az NBFL klímája közt bármi különbség? Beszerelésnél jelent hátrányt, ha az NB szettjét akarom NBFL-be építeni? Ugyanis írtam nekik és jelenleg nincs az NBFL-hez való szett. Persze még mindig nem tudom mennyi lesz a posta, de ha megírom az ügyintézőnek, hogy jöhet az NB szett, talán végre kinyögi mennyi lenne a postázás.
Köszi!
Ha esetleg érdekel valakit, van egy lyukas gyári NB klímahűtőm (kondenzátor). Elvileg javítható, de vettem újat. Ha valaki érez ambíciót a foltozásra...