nmthz0lee
Velünk: 4076 napja
Köszi! Már le is csaptam volna az NBFL-re valóra, de nem opció a Magyarországra szállítás. Megkérdeztem emailben, várom a választ.
Köszi! Már le is csaptam volna az NBFL-re valóra, de nem opció a Magyarországra szállítás. Megkérdeztem emailben, várom a választ.
Sziasztok,
Talaltam bontott klimat, ha valamit erdekel
NB:
http://treasurecoast___complete-ac-kit.html
NBFL:
http://treasurecoast___ac-complete-kit.html
Bocsi a linktelen linkert de telorol nem megy!
Atti
ma volt alkalmam ki próbálni.marha jó :D meglepődtem rajta hogy milyen hatékony.semmi melegség nem volt a lábnál,hűs levegőt nyom be.kicsit huzatosabb az auót de jó.a tépőzáras vackok kakit nem érnek,nem tapadnak olyan hatékonyan mint vártam,de elegendő.170-nél sem repült le.megéri az árát!
nah végre megjött a "cumó".minbdig is tudtam hogy illedelmesek ezek az angolok,de hogy lusták is :D a helyett hogy kiírták volna a nevem a szálító levélre(Krisztián) annyi volt hogy Mr.K-nah de azért megtisztelve éreztem magam amikor a futár így hívott :D- hétvégén tesztelem.
Csövezés, hűtő, kompresszor a Willhaben-en 150 Euroért. Talán jól jöhet valakinek.
Tegyük hozzá, hogy teljes legyen a szett kell még egy szárítószűrő valamint még a belső párologtató
Nekem épp csak egy hűtő kellene, szóval nekem jó lenne.
Postázást csak én nem látok a hirdetésben?
Nem mindig írnak postázást, szerintem egy üzenetet megérhet, és is le szoktam tudni beszélni, hogy elküldjék.
Köszi, közben tárgytalan lett, mert kiderült hogy az nb és nbfl hűtői sokban különböznek.
Csövezés, hűtő, kompresszor a Willhaben-en 150 Euroért. Talán jól jöhet valakinek.
Tegyük hozzá, hogy teljes legyen a szett kell még egy szárítószűrő valamint még a belső párologtató
Nem mindig írnak postázást, szerintem egy üzenetet megérhet, és is le szoktam tudni beszélni, hogy elküldjék.
Szolj ha megjott a tied, erdekel mennyire jo
okés.nem sietik el :D
Szolj ha megjott a tied, erdekel mennyire jo
Nem rendeltem vegul, felcsillant a remeny hogy lesz klimam nyaralasig, aztan mikor kiderult hogy nem, mar kesonek ereztem berendelni. Nyaralasra kellett volna inkabb, igy marad a szokasos menetszel, utana meg klima projekt
értem,kár de azért így is túl lehet élni :D
Nem rendeltem vegul, felcsillant a remeny hogy lesz klimam nyaralasig, aztan mikor kiderult hogy nem, mar kesonek ereztem berendelni. Nyaralasra kellett volna inkabb, igy marad a szokasos menetszel, utana meg klima projekt