Dragunov66
Velünk: 3847 napja
Hzoli.meg rendelted?megerkezett?nekem ki irja hogy fizetve de nincs postazasi szamsor vagy micsoda...de emailt sem kaptam hogy mivan.
Hzoli.meg rendelted?megerkezett?nekem ki irja hogy fizetve de nincs postazasi szamsor vagy micsoda...de emailt sem kaptam hogy mivan.
No para, nem dolt ossze a vilag
Benne lettem volna, de akkor rendelek en is kulon.
Gondolta.de ha kimatekolod hiaba felezodott volna a pk benzin penzben ugyan ott vagy.de bocsi akkor :-(
Benne lettem volna, de akkor rendelek en is kulon.
Vegul ezt megrendeltem. http://m.ebay.com/itm/171829795484?nav=SEARCH
Bocsi hogy nem vartalak meg.de inkabb lecsaptam ra
b
Van meg egyaltalan?
nem hogy azt amit kinéztem,nem találok.de csak 1 db 17ezer+postást találtam :O
Van meg egyaltalan?
Hali.ma rendelek.akkor linek kell?helyileg Pilisre jon(2721)
Annyit már valóban nem érne meg nekem a klíma mellé. (Nem, nem adom ela klímám, összel rakattam be lalival )
Kar.olvastam hogy jo aron jutottal hozza
Annyit már valóban nem érne meg nekem a klíma mellé. (Nem, nem adom ela klímám, összel rakattam be lalival )
Hali.szerda estig ha nem jelentkezik senki akkor rendelek ebayrol.a "Csoportos" rendelesnek akkor van ertelme ha szemelyesen tudunk talalkozni.ha postazni kell akkor arban ugyan ott vagyunk.talatam nbhez valami 12ezer kornyeki aron 3ezer a posta.igy kell matekolni.ha az autoban van legkondi feleslegesnek tartom,ha csak nem akarod eladni a legkondit nekem :-D
Ok-ok. Engem is érdekelne ha lenni itthon
Ha meg nincs akkor nekem úgy lenne jó az időzítés ha július 2-ig át tudnám venni.
Attól függ menny, de lehet engem is érdekelne az légbeömlő. Bár lehet a klíma mellé nincs sok értelme
Ok-ok. Engem is érdekelne ha lenni itthon
Ha meg nincs akkor nekem úgy lenne jó az időzítés ha július 2-ig át tudnám venni.
Matt köszi a linket.HZoli.részemről okés,de még elötte írnék abba a topicba,hátha van valakinek ithon.
Én is most tervezek venni. Mehetne akár egyben is.