Dave
Velünk: 4496 napja
Klima meg mindig keresi gazdajat. Szep nagy dobozban van, ugyhogy karacsonykor jol mutat majd a fa alatt

Engem érdekel! majd hívlak!
@uno1 ha még érdekel a klíma akkor csörögj rám és megbeszéljük
@uno1 ha még érdekel a klíma akkor csörögj rám és megbeszéljük
xperience5 is bejelentkezett erte tegnap ejjel. Neki meg varom a valaszat
Klima meg mindig keresi gazdajat. Szep nagy dobozban van, ugyhogy karacsonykor jol mutat majd a fa alatt )
A klima meg mindig meg van, meg nincs karacsony de karacsonyi ajandeknak is jo otlet. Aki a leggyorsabb 66e.-ert futhat vele!
Dave klímája:
Ez egy NA klíma. Simán be lehet építeni NB-be, de nem plug'n'play. Részletesen:
- Mások az elektromos csatlakozók (4 db), azokat át kell saruzni.
- Kell hozzá egy NB klíma bekapcsoló gomb, vagy fel kell tenni egy sima billenőkapcsolót a műszerfalra valamelyik vakdugóba, azt Isten éltesse.
- Mivel az NA klíma még R12-vel ment, amit már betiltottak, két lehetőség közül lehet választani: Keresel egy helyet, ahol feltöltik R12-vel (nem lesz nehéz, Magyarországon élünk.) Vagy az egész rendszert átmosatod és feltölteted R134a-val és a hozzá tartozó olajjal. Ezzel csökken a hatásfoka egy kicsit, de könnyebbeb szerelhető a későbbiekeben. Kipróbálható az én kocsimban ez a felállás.
Előnyök:
- Olcsó: a szett 70.000 Ft, amihez jár egy vadi új szárító szűrő és expanziós szelep. Ezeket csak a tengeren túlról lehet beszerezni, úgyhogy tök jó, hogy már megvannak. Kell hozzá Kopi-tól 20.000 Ft értékben egy klíma kompresszor. Van neki. Tehát 90-ből megáll a szett.
- NB klímában a klímahűtőben van a szárítószűrő, ami a kor miatt nem nagyon jön ki, be van rohadva. Tehát kb. akkor lehet új szárítószűrőd, ha veszel egy új klímahűtőt kb. 100.000 Ft-ért. Szárítószűrő azért kell, hogy ne lyukadjon ki évente valamelyik cső. Ez a szett új szárítószűrőt tartalmaz.
Hátrányok:
- Itt-ott kicsit faragni kell, ezért drágább a beépítés
- Eredetileg eltérő gáz, mint a napjainkban használatos.
Csak nem visszatérsz?
Sziasztok.
NBFL Klima kompresszorra valo szijtarcsat keresek... Nagy a meleg
Van valakinek felesleges/eladó?
Esetleg hibas kompirol??
Köszi!
Milyen sűrűn szokott lenni klíma?
hát amikor én télen autót akartam venni,akkor az a hír járta, hogy olyan mint a fehér holló...
azóta 4 eladó bontott szett jelent meg itten...
Milyen sűrűn szokott lenni klíma?
Köszönöm a leírást! :-)
Dave klímája:
Ez egy NA klíma. Simán be lehet építeni NB-be, de nem plug'n'play. Részletesen:
- Mások az elektromos csatlakozók (4 db), azokat át kell saruzni.
- Kell hozzá egy NB klíma bekapcsoló gomb, vagy fel kell tenni egy sima billenőkapcsolót a műszerfalra valamelyik vakdugóba, azt Isten éltesse.
- Mivel az NA klíma még R12-vel ment, amit már betiltottak, két lehetőség közül lehet választani: Keresel egy helyet, ahol feltöltik R12-vel (nem lesz nehéz, Magyarországon élünk.) Vagy az egész rendszert átmosatod és feltölteted R134a-val és a hozzá tartozó olajjal. Ezzel csökken a hatásfoka egy kicsit, de könnyebbeb szerelhető a későbbiekeben. Kipróbálható az én kocsimban ez a felállás.
Előnyök:
- Olcsó: a szett 70.000 Ft, amihez jár egy vadi új szárító szűrő és expanziós szelep. Ezeket csak a tengeren túlról lehet beszerezni, úgyhogy tök jó, hogy már megvannak. Kell hozzá Kopi-tól 20.000 Ft értékben egy klíma kompresszor. Van neki. Tehát 90-ből megáll a szett.
- NB klímában a klímahűtőben van a szárítószűrő, ami a kor miatt nem nagyon jön ki, be van rohadva. Tehát kb. akkor lehet új szárítószűrőd, ha veszel egy új klímahűtőt kb. 100.000 Ft-ért. Szárítószűrő azért kell, hogy ne lyukadjon ki évente valamelyik cső. Ez a szett új szárítószűrőt tartalmaz.
Hátrányok:
- Itt-ott kicsit faragni kell, ezért drágább a beépítés
- Eredetileg eltérő gáz, mint a napjainkban használatos.
Szevasztok....nem elado az a klima?...99-es NB-m van abba nem jo?
Szerintem jó lehet, de ez pontosan Lalee tudja megmondani. Csörögj rám, ha gondolod megkérdezzük a mestert. :-) 30/5203361
Sziaztok,
Egy ilyennek van szerintetek értelme?....
Ez csak egy sima párásító, semmit nem ér, illetve legalább vizes lesz minden. Ahogy Lalee is mondta lejjebb keress gyári bontott és működő klímát....
Vagy az Én kiszerelt komplett klímám még ott figyel Lalee-nál!
Dave, mért szereltetted ki? Szereted nyáron a meleget?
Ki ne szeretné nyáron a meleget (ha idén még meleg is lenne). De pont Miatazos idő van! Amúgy meg kinek kell az a plussz súly Nem szeretem a klímát és nem is bírom nagyon és nyitott tetővel még is jobb!
Sziaztok,
Egy ilyennek van szerintetek értelme?....
Ez csak egy sima párásító, semmit nem ér, illetve legalább vizes lesz minden. Ahogy Lalee is mondta lejjebb keress gyári bontott és működő klímát....
Vagy az Én kiszerelt komplett klímám még ott figyel Lalee-nál!
Dave, mért szereltetted ki? Szereted nyáron a meleget?