Blaise
Velünk: 2726 napja
KAMEI univerzális szélterelő eladó!
Fejtámlához rögzíthető és a sínen beállítható a megfelelő szélesség!
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
KAMEI univerzális szélterelő eladó!
Fejtámlához rögzíthető és a sínen beállítható a megfelelő szélesség!
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Sziasztok,
vágattam egy plexi szélterelőt, s felcsavaroztam. Tesztelés következik. Az már érezhető, h a felhajtásához kivágott nyíláson is jön be levegő hátulról.
act
Tetszik ez a megoldás, kipróbálnám,
Elkérhetném a skiccet/tervet a plexi szélterelődről?
Ha megvan még, légy szíves elküldenéd a lkrajcsovicz kukac gmail com-ra ?
Köszi előre is!
Laci
Szia,
tegnap eladtam, nincs rá szükségem.
üdv,
Laci
Szia,
Miért adod el?
Üdv Marci
Sziasztok,
van egy teljesen új, NC-be való szélterelőm. Az ára 20 ezer Ft. Dunakeszin vagy Budapesten lehet átvenni, akit érdekel írjon és megbeszéljük telefonon.
Üdv,
Laci
Köszi srácok. Az a helyzet, hogy van egy ilyenem, előző tulaj szerzeménye, de vissza lett alakítva gyári terelőre, amivel teljesen elégedett vagyok. Fontolgatom, hogy eladom, mert nem hiszem, hogy kelleni fog. Na ehhez próbálom belőni, hogy mennyit érhet. Jelenleg a polcon áll a gyári tokjában és csak a helyet foglalja. Még nem döntöttem el mi legyen a sorsa, de inkább az eladásra hajlok.
Erről a nagyobb szélterelőről van valakinek tapasztalata?
Mitől lehet ilyen drága? Ha használtan felbukkan, akkor mi lehet a reális ár amiért érdemes lecsapni rá?
Atomin árult még nemrég egy (szerintem ennél igényesebb) magas szélterelőt, egy kérdést megérhet a dolog. Úgy rémlik, hogy a BBR-en (ex-Marcello) is ilyesmi szélterelő volt.
大使館
Mitől lehet ilyen drága? Ha használtan felbukkan, akkor mi lehet a reális ár amiért érdemes lecsapni rá?
Atomin árult még nemrég egy ilyen (illetve szerintem ennél igényesebb) magas szélterelőt, egy kérdést megérhet a dolog.
Atomin árult még nemrég egy (szerintem ennél igényesebb) magas szélterelőt, egy kérdést megérhet a dolog.
Műszaki kérdésekben, miután az arról szóló hozzászólásokból csak a kötőszavakat értem, ritkán jár a szám. A szélterelő ügyben viszont van tapasztalatom, sőt tanácsom. Több mint 12 éve egy off autóval próbálgattam a nyakat verő szél kizárását. Kevés sikerrel. A hatalmas gyári terelő nem sokat ért, inkább a helyzete volt meghatározó a hatékonyságban. A jó helyzetben viszont nem voltak normális rögzítési pontok.
Páran biztos látták Ferkón, a régi NC-n való filléres megoldásomat. Gazdaboltban vásárolt nagy lukú műanyag rács bevágva a bukócsövek közé, behúzva a virágboltban vett fekete "gyászfátyollal". A rögzítés fekete vezeték-kötegelőkkel történt. Nem kell farigcsálni a bukócső borítását (a gyári terelőnél kell!), és az egész nincs 1000,-Ft. A két réteg fátylon jól át lehet látni. Nekünk megfelelt a hatékonysága 120 km/ó fölött is.
A túrázás fárasztó, de 60 felett jobb, mint a nő.
Szia! Ma kiderült, hogy az il-ről rendelt Ethernal Flame emblémára még sincs szükségem. Ha érdekel írj , a képen látható 1992-es évjáratú az.
A véletlen az NEM Miata!