gzugzu
Velünk: 4777 napja
NA/NB-nel nincs külön futescsap, szóval nem kell feltétlenül melegre állítani.
NA/NB-nel nincs külön futescsap, szóval nem kell feltétlenül melegre állítani.
Sziasztok!
Nekem a coolant reroute-tal szerelt NB-nél nem ment simán, csak többszöri használat és után töltögetés után lett tökéletes, pedig többször is felmelegítettem fűtésre állítva......
NA 1.8 1995 és
NB 1.6 1999
Elvileg nem kell vele bohóckodni, lelégteleníti magát, de az nem árt ha feltöltöd, elindítod, és úgy járatod hogy az orra magasabban áll mint a hátulja. Ne felejtsd el full melegre tenni az utastérfűtés hőmérséklet állítóját, hogy az a kör is nyitva legyen!
Fun is not a straight line
Sziasztok
Mivel nekem pályán a gyári hűtő (oké, bontott, de gyári, mert a valódi gyári már megadta magát) elég hamar felforr, úgyhogy egy ideje nézegetem az alu hűtőket. Mivel motortuning nincs, mishimoto-t feleslegesnek tartom, IL-esről csak rosszakat hallani, szóval maradt a kutatás. Na most lehetőség van egyre, ám a neten nem sokat találtam róla, hogy ajánlott, vagy a gagyibb kínai. Szóval erről lenne szó
https://gpiracing.co___psq=mx5&_ss=e&_v=1.0
Ismeri esetleg valaki? Vélemény? Pro és kontra?
Az alany, amibe bekerülni egy magyar papírok szerint 99-es (valójában 98-as) kaliforniai NB, klímával.
Sziasztok, ha nem volt levéve a hűtősapka NAnal a vízhűtő légtelenítéskor az okozhat problémát, vagy a kiegyenlítőbe kinyomja a bent maradt levegőt?
https://turbot.blog.hu/
Sziasztok!
Nincs valakinek eladó NBFL vízhűtője esetleg?
Csak arra lettem figyelmes, hogy az autó mindig megeszi a hűtőfolyadék tartály összes vizét, a motor térben a hűtő elött pedig fehér fröcskölődés nyoma látható.
Mint kiderült, ahol a gyári hűtő műanyagja és alumíniuma találkozik, ott kibugyog a víz, amit, lecsöpögés után (valószínűleg) szét csapkod a ventilátor. Vagyis nem olyan szép a helyzet.
Köszönöm!
2003 NB-FL 1598 cm3
Forrni nekem még nem forrt így azt nem tudom de mikor kicsit melegedett nekem is egy kicsit feljebb ment a mutató majd vissza de nem hirtelen ment fel maxra. :O
94 NA 1.8 130Le
Touge Runnerz
Én amúgy azt sem tapasztaltam az enyémen, amit sok helyen írnak, hogy a mutató nagyon sokáig nem mozdul, aztán egyszercsak elindul a H-felé, de akkor már forr kb. benne a víz. Nekem tök szépen lineárisan emelkedik kicsit ha nagyon bántom, aztán visszaáll. Forrni meg egyszer forrt technikai gond miatt de akkor le is feküdt a mutató.