boogie84
Velünk: 4244 napja
Sziasztok,
érdekelne valakit Yokohama 195/50R15 ADVAN NEOVA AD08R 82V nyárigumi?
1 kakucs, 3 szlalom és pár 1000 km közút van benne.
205/50r15 jönne helyette.
Kifutott termék.
Sziasztok,
Kifutott termék.
Sziasztok,
3 szlalom és pár 1000 km közút van benne.
Sziasztok,
Sziasztok,
Sziasztok,
Persze, de csak 2000-rel drágább egy Bridgestone-nál, az összesen 8000. Bezzeg a felnik tekintetében senki sem ilyen költségtudatos :D
大使館
Nekem is PremiumContact5 van. Csak ajánlani tudom.
Bár 4-5 hét alatt fél bar levegő valahogy elszökik mindig valamelyikből. Általában csak egyikből és mindig másik a ludas. De ez legyen a legnagyobb gond.
A Conti nekem is egyértelmű favoriton, de azért az nem egy árkategória a Toyo-val, vagy a Bridgestone-nal.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
http://totalcar.hu/t___yari_gumi_az_mx5-re/
Sziasztok,
erről a két gumiról mi a véleményetek?
act
大使館
http://totalcar.hu/t___yari_gumi_az_mx5-re/
Sziasztok,
erről a két gumiról mi a véleményetek?
act
itt hoztam fel a dolgot:
Én a Bridgestone Potenza RE002 Adrenalin-t ajánlom, nekem nagyon bevált.
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
rendben, nem gond, gyere csak. Előtte hívj.
köszi
Sajnos munka miatt leghamarabb jövőhétvégén tudnék leugrani érte :/ ha addig megmarad
Szerintem jó döntés!!
Utolsó pillanatban lemondtam a megrendelt 15x8" és 7" kértem Jugóéktól (köszi) ET25-el. Nem bántam meg, mert és itt jön amit Ordune említett "izlések és pofonok" , engem zavar a kasztni alól "kilógó" kerék látványa a "rárobbantott" 195-ös gumikkal. A 195- ös gumit 6"-7" szélességű kerekekre ajánlják. Próbáltam inkább a gyári értékek körűl maradni bár ezt az ET-vel és a futómű két fokos első dőlésével már nem mondhatom. Így nehezebben tekerhető, kétkezes kormányt, cserébe pontosabb irányítást kevésbé ortolós viselkedést kaptam. Gumit Toyo proxes t1r (195/50 R15) használok. Melegben és a határain "sírós" esőben észnél kell vele lenni. Árához képest jó gumi, legközelebb mást veszek.
Utolsó pillanatban lemondtam a megrendelt 15x8" és 7" kértem Jugóéktól (köszi) ET25-el. Nem bántam meg, mert és itt jön amit Ordune említett "izlések és pofonok" , engem zavar a kasztni alól "kilógó" kerék látványa a "rárobbantott" 195-ös gumikkal. A 195- ös gumit 6"-7" szélességű kerekekre ajánlják. Próbáltam inkább a gyári értékek körűl maradni bár ezt az ET-vel és a futómű két fokos első dőlésével már nem mondhatom. Így nehezebben tekerhető, kétkezes kormányt, cserébe pontosabb irányítást kevésbé ortolós viselkedést kaptam. Gumit Toyo proxes t1r használok. Melegben és a határain "sírós" esőben észnél kell vele lenni. Árához képest jó gumi, legközelebb mást veszek.
Utolsó pillanatban lemondtam a megrendelt 15x8" és 7" kértem Jugóéktól (köszi) ET25-el. Nem bántam meg, mert és itt jön amit Ordune említett "izlések és pofonok" , engem zavar a kasztni alól "kilógó" kerék látványa a "rárobbantott" 195-ös gumikkal. A 195- ös gumit 6"-7" szélességű kerekekre ajánlják. Próbáltam inkább a gyári értékek körűl maradni bár ezt az ET-vel és a futómű két fokos első dőlésével már nem mondhatom. Így nehezebben tekerhető, kétkezes kormányt, cserébe pontosabb irányítást kevésbé ortolós viselkedést kaptam. Gumit Toyo proxes t1r (195/50 R15) használok. Melegben és a határain "sírós" esőben észnél kell vele lenni. Árához képest jó gumi, legközelebb mást veszek.
Sziasztok!
Szeretnék felnit vásárolni nyárigumival az NB-mre. Kinéztem a JapanRacing jr3 15"-os felnijét viszont a 7" ET40 és a 8" ET25-el kapcsolatban szeretném tapasztaltabb társaim segítségét kérni, hogy melyik a jó választás illetve hogyan muzsikál és mutat a gépezeten? Illetve ha akad olyan aki használ hasonló felnit akkor a gumival kapcsolatos (mind méretbeli mind típusbeli) tapasztalatait is szívesen venném.
Előre is köszönöm!
Ne gondolkozz sokat kell oda az a 8" nekem 195/50es yokohama parada van rajta
Sziasztok!
Szeretnék felnit vásárolni nyárigumival az NB-mre. Kinéztem a JapanRacing jr3 15"-os felnijét viszont a 7" ET40 és a 8" ET25-el kapcsolatban szeretném tapasztaltabb társaim segítségét kérni, hogy melyik a jó választás illetve hogyan muzsikál és mutat a gépezeten? Illetve ha akad olyan aki használ hasonló felnit akkor a gumival kapcsolatos (mind méretbeli mind típusbeli) tapasztalatait is szívesen venném.
Előre is köszönöm!
Izlések és pofonok, én biztosan a 8' ET25-öt venném, mert sokkal jobban mutat a kocsin, és még pont szépen el is fér.
És a 195/50-es gumi is jól mutat rajta. Nekem is ez volt most az NA-n.
Persze a kisebb felni könnyebb, és közelebb van a gyári mérethez, de szerintem ennyi belefér.
Sziasztok!
Előre is köszönöm!
Izlések és pofonok, én biztosan a 8' ET25-öt venném, mert sokkal jobban mutat a kocsin, és még pont szépen el is fér.
És a 195/50-es gumi is jól mutat rajta. :)