varga-gabor
Velünk: 3626 napja
Helo. Eladó NB gyári felnik! Darabja 12e, vagy 40e a garnitúra. Vannak hozzá 195/50 v 205/50 gumik is több pár, és van egy szett négy egyforma is.
Szia. Sajnos nem kaptam meg. G4BORV@GMAIL.COM
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Helo. Eladó NB gyári felnik! Darabja 12e, vagy 40e a garnitúra. Vannak hozzá 195/50 v 205/50 gumik is több pár, és van egy szett négy egyforma is.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Lenne kedvező ajánlatom 15-ös gyári NB alufelnire, sajna csak 3 db-ra. Ha esetleg egy darab eladó lenne valakinél megköszönném, ha jelezné!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Lenne kedvező ajánlatom 15-ös gyári NB alufelnire, sajna csak 3 db-ra. Ha esetleg egy darab eladó lenne valakinél megköszönném, ha jelezné!
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Eladók jó állapotú 7Jx17 H2 ET 42 Fondmetal F1 könnyűfém felnik.
Email: garfilllll@gmail.com
Tel.: +36309926213
Eladók jó állapotú 7Jx17 H2 ET 42 Fondmetal F1 könnyűfém felnik. Tel.: +36309926213
Ha van egy szép állapotú felni, mivel érdemes "átszínezni" gondolom nem érné meg homok-fújni, aztán újra festetni. mivel nem vagyok biztos benne, hogy jó lenne e az a szín, amit kigondoltam, valami átmeneti megoldás lenne a legjobb. A plastdip vagy mi a szösz jó lehet? hol lehet beszerezni és mennyi szokott lenni az ára?
Szia,
0036-30 nyolc65 3nyolc-41
Szia,engem esetleg érdekelne az ezüst. Valami telszámot küldj légyszíves
Eladó MX-5-re való 16"-os ATS alufelni garnitúra!
zsebi
Sziasztok!
Eladó egy szett OZ Ultraleggera 7x15-ös, nekem NA-n volt, jó állapotban, kép a profilomban van róla, gumi nincs rajta. Irányára 100.000.- ft.
ELKELT!!!
Bence
Sziasztok!
Eladó egy szett OZ Ultraleggera 7x15-ös, nekem NA-n volt, jó állapotban, kép a profilomban van róla, gumi nincs rajta. Irányára 100.000.- ft.
Érdeklődni: abonyi.bence(kukac)gmail(pont)com
Bence