gzugzu
Velünk: 4676 napja
Eladó MX-5-re való 16"-os ATS alufelni garnitúra!
Esetleg erre való gumi, egyben véve engedek a végösszegből.
Jöhet ilyen sorrendben :D irok mailt
Úgy látom, ezt sikerült nagyon lekésni
Viszont, ha valaki szeretne megvállni gumival vagy nélküle egy porosodó vagy megunt szettől, azt szívesen megnézném, mert itt a szezon és sehol nem találok. 15-16", 8" körüli szett érdekelne nbfl-re. olyan 140körül lenne a limit. Köszi
markvszoli10 kukac gmail.com
Én várom a jövendőbeli kocsim angliából, a sorsát még nem tudom de lesz rajta egy szett rota subzero felni jó állapotú uniroyal rainsport3 gumikkal. Lehet hogy eladó lesz a kerékszett.
Érthető. Tipp, nézelődj a facebookon a "Klasszikus, ritka felni Bazár"-ba. Zárt csoport, de gyorsan reagálnak. Minőségi cuccokba futhatsz
bele.
Érthető. Tipp, nézelődj a facebookon a "Klasszikus, ritka felni Bazár"-ba. Zárt csoport, de gyorsan reagálnak. Minőségi cuccokba futhatsz bele.
Használtan kb. annyiért lehet venni kb gumival, mint újonnan gumi nélkül. Nekem meg a használt is megfelel
De az olcsóbb ajánlatot is megfontolom, mert legalább több jut majd az egyéb változtatásokra
Úgy látom, ezt sikerült nagyon lekésni
Viszont, ha valaki szeretne megvállni gumival vagy nélküle egy porosodó vagy megunt szettől, azt szívesen megnézném, mert itt a szezon és sehol nem találok. 15-16", 8" körüli szett érdekelne nbfl-re. olyan 140körül lenne a limit. Köszi
markvszoli10 kukac gmail.com
Ja, hogy jó lenne vmi elérhetőséget írni...
Felni ügyben elérhető vagyok a +36 30 negyven 50 öt öt öt-ös számon.