atomin
Velünk: 4106 napja
Toyo Proxes T1R (195/50R15) 1.8 bar-al használom, közúton szárazon elégedett vagyok vele, esőben is megfelelőnek találom a tapadását, de észnél kell vele lenni. Melegben, kanyarban sírós hangja van, jó tanuló gumi, hallod a határait. Pályára nem igazán való, gyorsan elmelegszik. Újra már nem veszek ilyet, kipróbálom mondjuk a re 002-őt.
Én is most vacillálok a t1r és az re002 között. Kb 2k a difi minuszba a t1r javára, de az re002 mintája jobbnak tűnik.
Ha csak annyi a difi akkor ne vacillálj. Az RE002 annyival BŐVEN jobb.
XL az erősitett oldalfal
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Az létezik, hogy a 15 és 16 közötti árkülönbség pl a Re002-ből több mint 15 e Ft? (195/50 r15 Vs.205/45 r16)
13.367 Ft a különbség a gumikereső szerint (15.500 szemben 28.870-el). De a nagyobb XL-es típusú, és egy dB-el csendesebb is.
Bár én nem számoltam ki ilyen pontosan, és nem is az árukeresőt néztem, de akkor is! nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség..
Mit tud az XL?
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Az létezik, hogy a 15 és 16 közötti árkülönbség pl a Re002-ből több mint 15 e Ft? (195/50 r15 Vs.205/45 r16)
13.367 Ft a különbség a gumikereső szerint (15.500 szemben 28.870-el). De a nagyobb XL-es típusú, és egy dB-el csendesebb is.
Bár én nem számoltam ki ilyen pontosan, és nem is az árukeresőt néztem, de akkor is! nem gondoltam volna, hogy ekkora a különbség..
Mit tud az XL?
act911
"Mindannyian gyerekek vagyunk, az egyetlen különbséget egy felnőtt és egy gyerek között a játékaiban találjuk meg. Fontos, hogy mindig megtaláljuk a visszautat ehhez az állapothoz." Ayrton Senna
<
Sziasztok!
Szerintetek melyik legyen 50% közút -50% pálya keveset használva hobbi autón, de kirándulás alkalmával vizes útos se hagyjon cserben?
falken ze914
toyo t1r
bridgestone re002
Michelin Pilot Sport 3
Toyo R1R?
vagy más?
Most re002-van, lehet hogy selejtet kaptam, 2x2 db-ot vettem (utolsók voltak) de nekem nem jöttek be, mindig ráztak.
A Falken ze914-t nem ajánlom. Egy hete szakadt ketté a bal hátsom 140-nél autópályán, nem volt egy élmény.
Köszi mindenkinek a hozzászólást, valszeg akkor marad az RE002 vagy a pilot sport 3, de szerencsére a gumis azt mondta, nem annyira vészesek még.
Más: Valaki hírdettett mazda 16-os felni asszem 60 körül amire ráférne a festés, de most nem találom az írást róla.
Nem emlékszik valki, hogy ki vagy hol hirdette?
Sziasztok!
Szerintetek melyik legyen 50% közút -50% pálya keveset használva hobbi autón, de kirándulás alkalmával vizes útos se hagyjon cserben?
falken ze914
toyo t1r
bridgestone re002
Michelin Pilot Sport 3
Toyo R1R?
vagy más?
Most re002-van, lehet hogy selejtet kaptam, 2x2 db-ot vettem (utolsók voltak) de nekem nem jöttek be, mindig ráztak.
A Falken ze914-t nem ajánlom. Egy hete szakadt ketté a bal hátsom 140-nél autópályán, nem volt egy élmény.
Sziasztok!
falken ze914
toyo t1r
bridgestone re002
Michelin Pilot Sport 3
Toyo R1R?
vagy más?
Toyo Proxes T1R (195/50R15) 1.8 bar-al használom, közúton szárazon elégedett vagyok vele, esőben is megfelelőnek találom a tapadását, de észnél kell vele lenni. Melegben, kanyarban sírós hangja van, jó tanuló gumi, hallod a határait. Pályára nem igazán való, gyorsan elmelegszik. Újra már nem veszek ilyet, kipróbálom mondjuk a re 002-őt.
Én is most vacillálok a t1r és az re002 között. Kb 2k a difi minuszba a t1r javára, de az re002 mintája jobbnak tűnik.
Ha csak annyi a difi akkor ne vacillálj. Az RE002 annyival BŐVEN jobb.
Toyo Proxes T1R (195/50R15) 1.8 bar-al használom, közúton szárazon elégedett vagyok vele, esőben is megfelelőnek találom a tapadását, de észnél kell vele lenni. Melegben, kanyarban sírós hangja van, jó tanuló gumi, hallod a határait. Pályára nem igazán való, gyorsan elmelegszik.
Toyo Proxes T1R (195/50R15) 1.8 bar-al használom, közúton szárazon elégedett vagyok vele, esőben is megfelelőnek találom a tapadását, de észnél kell vele lenni. Melegben, kanyarban sírós hangja van, jó tanuló gumi, hallod a határait. Pályára nem igazán való, gyorsan elmelegszik. Újra már nem veszek ilyet, kipróbálom mondjuk a Re 02-őt
Sziasztok!
falken ze914
toyo t1r
bridgestone re002
Michelin Pilot Sport 3
Toyo R1R?
vagy más?
Sziasztok!
falken ze914
toyo t1r
bridgestone re002
Michelin
Toyo R1R?
vagy más?