MHD828
Velünk: 3568 napja
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Nr3.: ND 1,5 Blue Reflex 2017
Nr2.: 2.0 NC FL 2010
Nr1.: NB 1,6 Klíma 1998
Sziasztok! ADVAN RS2 + Gumi
kontakt: hodmezoslam@gmail.com
Kicsit off téma, de van egy sérült felnim amit el szeretnék adni. WTCC felni, pályán sérült. 17". Inkább dekor használata van szerintem, nem tudom h lehet-e javítani.
András
Sziasztok! ADVAN RS2 + Gumi
Kicsit off téma, de van egy sérült felnim amit el szeretnék adni. WTCC felni, pályán sérült. 17". Inkább dekor használata van szerintem, nem tudom h lehet-e javítani.
András
Felnikről nagyfelbontású (min 5MP-es) képeket küldenél erre a címre:szmuki@freemail.hu
illetve olyan kép is jöhet, amikor autó alatt van
THX!
Mail ment, autos kepek lemaradtak. Ezt a szettet ilyenre tervez(t)em megcsinalni. Gondolom a gyari kinezetu kepeit megtalalad konyeden a neten.
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Felnikről nagyfelbontású (min 5MP-es) képeket küldenél erre a címre:szmuki@freemail.hu
illetve olyan kép is jöhet, amikor autó alatt van
THX!
THX!
Március 10.-ig nem tudsz várni esetleg az eladással?
Ha a felnire gondoltal, a marcius 10 nem gond.
Tesomnal lesz, tole el tudod majd vinni akar marcius 10-en.
Még korábban rendeltem, de végül nem fogom hasznáni így ingyen elvihető egy ilyen sárga felnicsík (4 felnire elég):
Még korábban rendeltem, de végül nem fogom hasznáni így ingyen elvivős egy ilyen sárga felnicsík (4 felnire elég):
Még korábban rendeltem, de végül nem fogom hasznáni így ingyen elvivős egy ilyen sárga felnicsík (4 felnire elég):
Bovebb info:
Megint raeszmeltem, hogy tul sok felnigarnituram van.
Erdekel valakit a 2004-2005 NBFL evjaratok 16 felnije?
Telen hasznaltak oket ugy, hogy kivannak egy fenyezest, de a fenyezesen kivul nincsen bajuk. Deformacio, mely karc nincs.
Ha erdekel valkit a klubbol, 75e viheto. Hetvegen Budapestre tudom kuldeni a tesommal. A 4 Kumho teli gumi ajandek, fenyezes elott meg elfustolheto egy Brezova vagy Kakucs eventen.
Megint raeszmeltem, hogy tul sok felnigarnituram van.
Erdekel valakit a 2004-2005 NBFL evjaratok 16 felnije.
Telen hasznaltak oket ugy, hogy kivannak egy fenyezest, de a fenyezesen kivul nincsen bajuk. Deformacio, mely karc nincs.
Ha erdekel valkit a klubbol, 75e viheto. Hetvegen Budapestre tudom kuldeni a tesommal. A 4 Kumho teli gumi ajandek, fenyezes elott meg elfustolheto egy Brezova vagy Kakucs eventen. :)
Sziasztok!
NBFL 2002 Magic (Phoenix) felniszettet vennék:
Aki eladná/tud eladót legyen kedves írjon a mail címemre.
Mennyi volt ez a Phoenix? mennyiért lehet átfesteni úgy hogy tartós és szép legyen?
Válaszoltam mailben, de ha mást is érdekel akkor kiirhatom ide is.
Gyéé-nek való extra könnyű felni:
"Ez nem fog veled szembejönni, és másnak biztos hogy nincs ilyen."
Persze, mert ronda
.
Sziasztok!
Mennyi volt ez a Phoenix? mennyiért lehet átfesteni úgy hogy tartós és szép legyen?
Sziasztok!
Mennyi volt ez a Phönix? mennyiért lehet átfesteni úgy hogy tartós és szép legyen?
@FBence, azt vittem Bocsi, hogy nem jeleztem a fórumon az érdeklődésem.
Sziasztok!
Ugyanitt 99-02 5 Sport spoke szett eladó lesz
Tárgytalan, megvettem Angliából.
Köszi a linket FlaZol, I S T E N V A G Y !!!
"Ugyanitt 99-02 5 Sport spoke szett eladó lesz "
Eladó lett? Ha igen, mennyiért?