varga-gabor
Velünk: 3848 napja
Gyári selyemmatt fekete. 7"-nak mértem, beleütve nincsenek adatok, majd ha lekerül róla a gumi, akkor ott lesz a gyári cimke, ha minden igaz. Legalábbis a másik szettemen ott volt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Gyári selyemmatt fekete. 7"-nak mértem, beleütve nincsenek adatok, majd ha lekerül róla a gumi, akkor ott lesz a gyári cimke, ha minden igaz. Legalábbis a másik szettemen ott volt.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Aztán van egy szett Rota Slipstream is, 15"-ba, ha valakit érdekel.
A visegrádi látképek száma dönt érdeklődésemről.
if in doubt, flat out.
Ar? Szin? Meret? Et?
Aztán van egy szett Rota Slipstream is, 15"-ba, ha valakit érdekel.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nekem is lesz egy eladó szett felni. Hasonló mint a gyári NB, csak 7"
Na ne csigázz! Képet! Súlyt!
if in doubt, flat out.
Nekem is lesz egy eladó szett felni. Hasonló mint a gyári NB, csak 7". Két részes optika, a perem polírozható. Mazda karbonos kupakkal
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Nekem is lesz egy eladó szett felni. Hasonló mint a gyári NB, csak 7"
Nekem is lesz egy eladó szett felni. Hasonló mint a gyári NB, csak 7". Két részes optika, a perem polírozható.
NB felnit vennék.
Szia
Legfőképpen a "hagyományos" 15" enkei ami leginkább széria az NB-ken, de hasonló tulajdonságokkal mást is megnézek.
Facebookon 4x100 adok veszekbe hirdetnek egyet.
Köszi!
Megnéztem, de egyenlőre nem ez tűnik az év vételének, ráadásul én fehérre akarom fényeztetni, ez pedig egy kicsit messze áll tőle. Írok az eladónak, ha felhozza pestre akkor azért talán nem olyan rossz.
Szia! Irtam emailt némi infoval!
Ati
Már válaszoltam is
if in doubt, flat out.
NB felnit vennék.
Szia
Legfőképpen a "hagyományos" 15" enkei ami leginkább széria az NB-ken, de hasonló tulajdonságokkal mást is megnézek.
Köszi!
Megnéztem, de egyenlőre nem ez tűnik az év vételének, ráadásul én fehérre akarom fényeztetni, ez pedig egy kicsit messze áll tőle. Írok az eladónak, ha felhozza pestre akkor azért talán nem olyan rossz.
Szia! Irtam emailt némi infoval!
Ati
NB felnit vennék.
Szia
Köszi!
if in doubt, flat out.
NB felnit vennék.
Szia
En is vennek, ezeket: Enkei rp01 15" Sportive 16"
NB felnit vennék.
Szia
if in doubt, flat out.
NB felnit vennék.
NB felnit vennék.
if in doubt, flat out.
Szia MHD 828! Írtam neked, Enkei felnik érdekelnének, ha megvannak még számom 0630 9 222299 köszi előre ís.