Steel
Velünk: 3944 napja
Pl 16x7,5 et35
Ez a méret engem is érdekel, gumival vagy anélkül.
Pl 16x7,5 et35
Ez a méret engem is érdekel, gumival vagy anélkül.
Nekem van par felni szettem, igaz nyári gumikkal, ha erdekes.
és jól is néznek ki... szóval érdemes ránézni. ( én is nézegettem a múltkor.. )
Pl 16x7,5 et35
16-os?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Nekem van par felni szettem, igaz nyári gumikkal, ha erdekes.
3 hete keresek felnit, lehetőleg téligumival, de amit találok az vagy egy vagyon, vagy nem jó a kocsira...
Van valami ötletetek?
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ha valakinek szüksége lenne elfüstölni való öreg (2001) de elég jó profilmélységű gumira, akkor én kettőt átadok ingyen. Ő az:
GT Radial Champiro 128 205/60 R16 nyári
Én azért nem tudom használni, mert gyári 14-es felnik vannak a Miatán.
Üdv: G.
Azért azt gondold át! Bár a felnivállalás is nagy felelőség! :-)
Hááát...
Gyerekem hamarabb lesz a képről.
Ez a gyerkőc RacingHart cp035-öt tart a kezében ami a 3,58kg-jával a legkönnyebb. A TRM C1 6kg körül van az árához képest okés, hozza a Rotàs szintet.
Nem tudja véletlenül vki, hogy a TR Motorsports C1/C1M felnit, hogy lehetne a legegyszerűbben beszerezni?
Ki forgalmazza a legközelebb?
Nagyon szép felni :D
Sajnos az óceánon innen nem árulja senki (hacsak nem valami eldugott barlangba.)
A vividracing.co.uk elvben postáz itthonra de az is amerikai készletből jön szerintem.
Nem tudja véletlenül vki, hogy a TR Motorsports C1/C1M felnit, hogy lehetne a legegyszerűbben beszerezni?
Ki forgalmazza a legközelebb?
Szia van négy 15 lemezfelnim kicsit rozsdás de NB volt most kaptam a kocsival de télen én nem használom
Tel 36302692123 üdv :Kopi
téligumihoz keresnék felnit, alu és acél is érdekel 15ös méretben. Esztétikai állapot nem annyira szempont, viszont azonnal használható legyen, ne kelljen javitani.