youth
Velünk: 3822 napja
Mert tudnék egy szettet jó áron. Télen amúgy se árt a hasmagasság, főleg mivel nálunk nem tolják a havat
Mert tudnék egy szettet jó áron. Télen amúgy se árt a hasmagasság, főleg mivel nálunk nem tolják a havat
Dupla
Úgy nézne ki vele, mint egy terepjáró. Miért szeretnél 195/65-öt?
Úgy nézne ki vele, mint egy terepjáró. Miért szeretnél 195/65-öt?
Ha jól látom a kerék 6cm-el lesz magasabb a sebességmérő meg 10km/t fog csalni lefelé. Szerintem ez a kerék több okból is egy több mint fura választás lenne.
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valakinek volt már NBFL alatt 195/65 R15-ös gumi ?
Én úgy számoltam, hogy befér alá, de esetleg ha kátyúba megy nem ér bele semmibe rugózás közben?
Sziasztok !
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valakinek volt már NBFL alatt 195/65 R15-ös gumi ?
Én úgy számoltam, hogy befér alá, de esetleg ha kátyúba megy nem ér bele semmibe rugózás közben?
Van 1 db eladó Michelin Pilot Exalto PE2 195/50 R15 gumim, gyakorlatilag vadiúj (pár100 km-t futott). Jelenleg egy Anniversary felnin van rajta, az is eladó 2 másik társával együtt.
Sajnos a 4. felni nincs meg hozzá (azzal és a másik új PE2-vel végzett egy úthiba).
Elkelt!
Eladó: 235/40ZR18
4 db, 7,2-7,5 mm-es, Nankang AS-1, 2013-as, nem javított, nem ráz.
55.000,-/4db
Változott az elképzelés!
Black Sushi
Sziasztok!
Eladnám a gyári fekete 17"os NC felniket szinte új téli gumival és egy garnitura Federal gumival játszósnak.
Sziasztok !
Van 4 db eladó Goodyear Vector 4 évszakos (M+S) gumim, 5,5-6 mm-es futófelülettel.Méret : standard 195/50/R15. Elsőre egyben szeretném eladni őket Ár 23.500/4 db (új ára ahogy nézem 20-24 e Ft darabja). Tökéletes állapotban vannak(igazából tévedésből cseréltem le őket: amikor megvettem az autót év közepén az eladóm azt mondta telefonban, hogy téli gumi van rajta én hülye meg elhittem neki és rendeltem 4 újat)
Ha valakit érdekel akkor jelezze itt. A gumik Budapesten vannak
OFF
Sziasztok!
SOS keresek 1 db Michelin Pilot Alpin PA2 235/40 R18 gumit!
Sikerült parkolásnál egy alacsony és jó éles járdaszegéllyel szétvágnom...
ON
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Szia, akadnak, pont ma lettek lemosogatva
Enekei gyári 15x6 collos ötküllősek. Minimális esztétikai hibákkal, de szerkezetileg hibátlanok!
Mit érnének meg neked? írhatsz mailt is, illetve küldök még képeket ha kell.
korossybKUKACfreemail.hu
Nem tudom, nekem szólt-e, de írtam emailt!
Szia, akadnak, pont ma lettek lemosogatva
Enekei gyári 15x6 collos ötküllősek. Minimális esztétikai hibákkal, de szerkezetileg hibátlanok!
Mit érnének meg neked? írhatsz mailt is, illetve küldök még képeket ha kell.
korossybKUKACfreemail.hu
MX-5 2.0 NC fl
Sikerült megoldanom ! Élőben nem rózsaszines, tűz piros.
Te gyártattad le?