m4n4
Velünk: 5607 napja
Kösz a tippet. Hát sajna ennél jobb képet nem tudok
Kösz a tippet. Hát sajna ennél jobb képet nem tudok
Sziasztok!
Valaki meg tudja tippelni, hogy ez a felni miféle?
Szia!
Ránézésre ez a Honda gyári Enkei felnije (Civicre, stb.) Mattnek ugyan ilyen van. De lehet hatalmasat tévedek, mert elég "minőségi" a kép
Sziasztok!
Valaki meg tudja tippelni, hogy ez a felni miféle?
Újat vettem, a Kostyál gumiklinikán keresztül. 44358HUF/darab volt. A 4 gumi felrakása és centirozása 8500HUF, ha náluk veszed a gumit, amúgy 10000HUF. Lézeres futóműbeállítás 6100HUF.
Pilot Sport 3-at néztem eredetileg, de az nincs az országban, kb. május végére jöhet. Több kereskedőt is felhívtam, mindegyik ezt mondta. Egy ismerősöm is Michelin-t ajánlott, illetve amikor nem volt Pilot Sport 3, akkor megkérdeztem szrolit, hogy milyen a Pilot Super Sport. Meggyőzött.
Ma mentem vele olyan 450 km-t. Az utak Békéscsaba felé botrányosak. Talán a rugózás tényleg kicsit keményebb az XL gumival. Amúgy meg nem tudom minek fizetek 2 autó után is mindenféle adókat, meg jövedéki adót, amikor ilyen állapotban vannak az utak. De ez inkább már csak a morgolódás...
De cseréltünk olaj meg légszűrőt, illetve olajokat a motorban, a sperrben és a váltóban is. Felkészültünk a szezonra, már csak kis optikai tuning lesz idén.
A Conti Sport Contact 3-at és 5-öt is használtam már, és mindkettőt nagyon szerettem.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ma felrakták a 205/45R17 Michelin Pilot Super Sport gumikat. Azt kell mondjam, hogy iszonyatosan durva. Köszi a tanácsot! :-)
Újonan vetted? Hol? Lehet tudni mennyi volt?
Most tervezem a gumi vásárlást ugyan úgyanebben a méretben.
Ezeket nézegettem még:
- Continental SportContact 5
Ma felrakták a 205/45R17 Michelin Pilot Super Sport gumikat. Azt kell mondjam, hogy iszonyatosan durva. Köszi a tanácsot! :-)
Nekem is ez lett a befutó, csak 195/50 R15-ben és tényleg hibátlan. Gurltam is kb 300 km-et a hétvégén és ez alapján legalább fél literrel csökkent a fogyasztásom, ami egészen meglepő.
Tudtommal Supert Sport nincs 17-nél kisebb méretben. Neked szerintem sima Pilot Sport van, ugye?
Igen, a sima PS3.
Nekem is ez lett a befutó, csak 195/50 R15-ben és tényleg hibátlan. Gurltam is kb 300 km-et a hétvégén és ez alapján legalább fél literrel csökkent a fogyasztásom, ami egészen meglepő.
Tudtommal Supert Sport nincs 17-nél kisebb méretben. Neked szerintem sima Pilot Sport van, ugye?
Black Sushi
Dupla
Black Sushi
Köszi, már az enyimé!
ilyet keres valaki ha jól emlékszem!
http://olx.hu/hirdetes/enkei-4x100-alufelni-205-45r16-ID3jQLR.html#dc52a1fe8e
Szia!
Elvileg elkelt a szett, ezért nem írtam. A héten viszi el Atti, ha minden igaz. Ha nem így lenne, jelentkezem természetesen.
Üdv
Sziasztok!
Volna egy 16 collos ENKEI UNPLUGGED felnigarnitúrám eladó. Ezzel vettük a kocsit, de inkább 15 collos felniken gurulnék Budapesten.
Nem nagyon látok eladót, milyen ár reális érte? A felnik nagyon szépek, csak az egyiken láttam kisebb esztétikai hibákat, szépen futnak, nem üt egyik sem. A gumik bár minőségiek, de nem igazán árképzőek szerintem. A szezont még lefutja ha kell, de jövőre mindenképpen érdemes lenne cseréni.
Ilyen szépek:
Köszönöm és üdv, Gábor
Szia!
Engem is èrdekelne, csak kp, ha a kollègàval nem ütitek nyèlbe!
Hùsz-536 kettőhèt 37
Hello,
Én is pont ilyet szeretnék eladni, ha még érdekel. Rajta elég jó Hankook nyári gumi van. A héten kerül le a kocsimról, ha érdekel írj!
Köszi
Viktor
Szia!
Vàrom hogy jelentkezz...
Ha mèg aktuàlis a donjulius@hotmail.hu-n elèrsz.