Nitzer
Velünk: 5268 napja
....nem volt orrtolós effektus
Inkább a seggét dobálta
.
....nem volt orrtolós effektus
Inkább a seggét dobálta
.
Én erre a szezonra előre bridgestone potenza re002 adrenalint vettem a bujákitól 16500/db volt amikor vettem ingyen postával...néztem külföldi tesztet is uqtg je 180 ami szem elég jó....jobb mint a parada....az 300 körül volt és a pálya gumik 100 körül amit akartam csak sehol nem kaptam a toyo r1r 140 körüli értekkel rendelkezik.mint viszonyítási alap, parada ,szar vízes úton ez jó ott is és saját teszt visonta....hát én mentem azért rendesen és kurva jó volt....sok kör után se okozott változást...szóval én csak ajánlani tudom mindnekinek....nem volt orrtolós effektus
A 16500 gondolom 15-ös. A sportive 16-os felniknek mi lett a sorsa?
Én erre a szezonra előre bridgestone potenza re002 adrenalint vettem a bujákitól 16500/db volt amikor vettem ingyen postával...néztem külföldi tesztet is uqtg je 180 ami szem elég jó....jobb mint a parada....az 300 körül volt és a pálya gumik 100 körül amit akartam csak sehol nem kaptam a toyo r1r 140 körüli értekkel rendelkezik.mint viszonyítási alap, parada ,szar vízes úton ez jó ott is és saját teszt visonta....hát én mentem azért rendesen és kurva jó volt....sok kör után se okozott változást...szóval én csak ajánlani tudom mindnekinek....nem volt orrtolós effektus
Ez jó ennyiért?
http://www.autoalkat___83-w-tl-2013-1151077
Hátha érdekel valakit.
70.-Euro az új ára.
Black Sushi
Ne vegyetek 215/45 R17 méretben gumit NC-re! 205/45R17 vagy 215/40R17 kell venni!
Black Sushi
Nemrég cseréltem le a Bridgestone Potenzákat ebben a méretben Yokohama Paradára . Még nem mentem sokat velük, de az már feltünt, hogy sokkal jobban tapadnak kanyarban is, meg kövér indulásnál nem lehet olyan hamar kipörgetni. A legjobb árban Bujáki-nál kapható, ingyen házhoz jön 1 nap alatt.
Köszi a tippet, Micheline Pilot Sporttal van valakinek tapasztalata?
Nekem sok tapasztalatom van vele! Jobban ajánlom mint a Bridgestone-t!
Köszi srácok, megrendeltem a Michelin-t, majd írok a tapasztalataimról
Sziasztok,
Eladó a képeken látható felni szett gumival együtt!(ezzel vettem a kocsit ....)
Felni: Alessio F1 4x100
Állapotuk a képen látható!
Gumi: Linglong Green-Max Hp-010 205/50 R16 Kb 1000km van a gumikban szinte újak!
Győrben közelről is szemügyre vehető
60.000 ft
Atti
Szia!
Nem leszek az országban én ,de itt van a cégnél ahol melózom kollégám megtudja mutatni
irj egy emailt megadom a cimet: attila@airgocar.com
Atti
Sziasztok,
Gumi: Linglong Green-Max Hp-010 205/50 R16 Kb 1000km van a gumikban szinte újak!
Győrben közelről is szemügyre vehető :)
60.000 ft
Atti
Szia!
Nem leszek az országban én ,de itt van a cégnél ahol melózom kollégám megtudja mutatni :)
Atti
Sziasztok,
Győrben közelről is szemügyre vehető
60.000 ft
Atti
Szia! Esetleg péntek Du. Megtudom nézni?
Nemrég cseréltem le a Bridgestone Potenzákat ebben a méretben Yokohama Paradára . Még nem mentem sokat velük, de az már feltünt, hogy sokkal jobban tapadnak kanyarban is, meg kövér indulásnál nem lehet olyan hamar kipörgetni. A legjobb árban Bujáki-nál kapható, ingyen házhoz jön 1 nap alatt.
én használtam/-om, még nem szálltam el vele sehol, nem volt olyan ahol kevés lett volna, mondjuk nem vezetek dinamikusan (mondhatnánk azt is, h lassú vagyok)
Yokohama S-drive helyett kerül fel, annál vizesen sokkal jobban tapad, Kakucson próbáltuk...
sokkal használhatóbb tapasztalatokat Szroli tud mondani, mert ő kihasználta, és tudja hol a határa
Nekem sok tapasztalatom van vele! Jobban ajánlom mint a Bridgestone-t!
Black Sushi
Sziasztok!
Bocs, hogy ide is bedobom, de elég asap lett a dolog, hátha valaki mond nekem okosat Valaki beszéljen rá, vagy beszéljen le az eddigi befutónak tűnő Bridgestone Potenza RE002 gumiról, a standard R15 195/50-es méretben keresek nyári gumit. Tippeket örömmel fogadok, köszi!
Én is ilyet akarok venni!
Matt szerint nagyon jók.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Csörgess meg a megadott szàmon lègyszi, visszahìvlak!