Oszi bácsi
Velünk: 4899 napja
4db 195/50 R15 gumi 1 Boci csokiért elvihető. Még egy szezont kibír, vagy akár játszósnak is. Nem volt szívem otthagyni a gumisnál, inkább felajánlom hasznosításra.
4db 195/50 R15 gumi 1 Boci csokiért elvihető. Még egy szezont kibír, vagy akár játszósnak is. Nem volt szívem otthagyni a gumisnál, inkább felajánlom hasznosításra.
Keresek 2(kettő) darab játszós felnit baráti áron:D 15ös legyen (szélesség mindegy) meg 4x100 meg 54.1es agyméret:D ha van valakinek akkor gondoljon rám köszi
Szia. 4 db-os szettem lenne aluba. Gyárilag mazda nem kell központosító. 7x15 Artec Germany 28e Ft. Új fényezéssel
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Kapott még egy vibró polírt, hogy még szebb legyen mint mikor újan megvettem.
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
EUNOS ROADSTER V SPECIAL
Keresek 2(kettő) darab játszós felnit baráti áron:D 15ös legyen (szélesség mindegy) meg 4x100 meg 54.1es agyméret:D ha van valakinek akkor gondoljon rám köszi
A távtartós kérdést nem értem...195-nél szélesebb gumit nem érdemes szerintem rakni, csak hátránya van, illetve tovább erősíti az egés zváltoztatás negatív hatásait.
Nekem 15x8 van 195/50-es gumikkal . Azt veszem észre, hogy hangos (legalábbis egy bizonyos szakaszon ezt véltem felfedezni) majd figyelem jobban, hátha csak azon a szakaszon az út minősége a befolyásoló tényező. Kicsit feszül rajta de pont jó:D nekem tetszik :$
A gyári méret az 6.5 coll és Et40 . Nb nem na!
Nekem ez van fent amit akarsz és teljesen Okes.
Keith Tanner szerint is az ET25 az meg oké.
Nyilván a kerekcsapagyakat jobban terheli mint a standard.
Sziasztok!
Érdekelne azok véleménye, akik használtak már hasonlót, kinek mi a tapasztalata...
NBFL 1.8-ra szeretnék felnit.
Amit kinéztem 16x8" et25.
1. Mekkora gumit kéne rátenni? A gyári 205/45 jó lehet, vagy kicsi?
2.Érdemes ekkora felnit rátenni, távtartózni kell-e, vagy maradni kéne a gyéri méretnél.
Nem pályázok, csak normál használt, 80%-ban autóút.
Előre is köszönöm!
A véleményem az, hogy nagyon jól fog kinézni és baromi szar lesz vezetni.
A gyári felni 6 coll széles és ET 46-os, amit felraknál, az oldalanként 2,5cm + 2cm = 4,5cm-rel kijjebb fog lógni, emiatt a kormánylegördülési sugár teljesen más ívet vesz, az autó kanyarban megfékezve bizonytalanná válik és egyáltalán, elromlik a kormányzási érzet. Pedig a hátsókerékhajtás elég toleráns ebben a tekintetnem...
A gumiméret önmagában jó, ha szélesebbet teszel egy ekkora felnire, talán a sárvédőívbe is belelóghat.
Nem hiszem, hogy szükséged lesz hozzá távtartóra.
Sziasztok!
Érdekelne azok véleménye, akik használtak már hasonlót, kinek mi a tapasztalata...
NBFL 1.8-ra szeretnék felnit.
Amit kinéztem 16x8" et25.
1. Mekkora gumit kéne rátenni? A gyári 205/45 jó lehet, vagy kicsi?
2.Érdemes ekkora felnit rátenni, távtartózni kell-e, vagy maradni kéne a gyéri méretnél.
Nem pályázok, csak normál használt, 80%-ban autóút.
Előre is köszönöm!
Eladósorba került az alábbi kerékszett, hátha valakit érdekel, nekem "tűzoltásnak" kellett
KuruczMester 1x érdeklődött utána, de azóta nem reagált, elérni nem tudom (ha valaki tud, szóljon neki - köszönöm!) így közzéteszem
felni: 15x7, Et 37, központosítóval, lepucolva, padkanyom a képen látszik
gumi: Pirelli Cinturato P6 195/50 R15 4500km-t futott, 3,5éves
súlyban 1 kerék 16kg, azaz olyan mintha 16"-os kerék lenne a kocsin
Ha valakinek csak gumi/felni kell, szóljon, egyezkedünk
60e-ért vettem klubtagtól 3 hete, kb ennyit is szeretnék kapni érte (mentem vele 1000km-t - költöttem rá központosító gyűrűt+centírozást)
Nekem egy OZ Turbo, vagy ez kéne, de nagyon!
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Ez a felni fetis egy komoly korsag. Engem is fertoz rendesen... kosarba figyel mar ebbol egy szett.
A kinti arert mondhatnam ajandek. Mire ideer 700 Euro.
A hangok meg csak azt suttogjak, hogy ez a szett meg kell...
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2