Ordune
Velünk: 5692 napja
Azt írják, hogy már nem lehet kapni.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Azt írják, hogy már nem lehet kapni.
Lehet, hogy ritkább, de ennek ellenére nehezebb 0,2kg-val!
Majd az ár lehűti a lelkesedést.....170k! A legnagyobb fékkel sem esélytelen hogy elférjen mert Ordune RPF1-ével megy e dolog és a Tracer meg az Rpf1 gyakorlatilag azonos. Csak ez sokkal ritkább:-)
Felmegy ez az NB-re?
vagy a nagyobb tárcsa miatt már elekad?
ha igen, jó áron érdekelhet!
engem érdekel.
Ugyan itt gyári 14" alu eladó 90%os téli gummákkal.
Ha valaki meg szeretné vásárolni a 4,6 kilós AME Tracer fenijeimet most szóljon, vagy hallgasson mindörökké! 15x7 et35 fehérre porfestve, néhol lesúrolódott a peremén a fehér de a fém szinte nem sérült. Gumikat is adom2xToyo2xBridgestone mennek még de nem nagy szám. Árat nem tudom, még tárgyalok az eladóval a Regamasterek áráról, leginkább ez fogja meghatározni mit kérek ezekért.
Jövő nyárra szeretnék majd egy ilyen felni garnitúrát:
Ha esetleg tudtok eladót normális áron, jelezzétek! Lehetőleg gumi nélkül érdekelne, de ha van rajta vmi játszós az se baj. :D
Én most cseréltem 195/50 ről 195/55-re és a pattogás érezhetően csillapodott ( jelzem csillapodott nem szűnt meg, ami a veseköveimnek még mindig rossz hír)
Gumimérettel nem tudsz változtatni ezen, mert ami emel 1 centit a kocsin az a kerék átmérőjét 2 centivel növeli, az az 58 centis átmérőhöz viszonyítva 3,5% növekedés, ugyanennyit fog nőni a kerület, tehát ennyivel változtatod/nyújtod a végáttételt. Lomhulni fog a kocsi, csalni fog az óra és 1cm emelés semmit nem ér. Inkább nyomozd ki hogy miért alacsony, milyen rugók vannak benne.
Sziasztok!
Mi az ajánlott gumiméret NB-re? Most 195/50 van fent, de gondoltam kicsivel magasabb falú gumira, mert 1-2 fekvőrendörön szerencsére csak kicsit de koppant..
Azt jól tudom, hogy az 1.8nak gyárilag kicsit lejjebb van ültetve, és hátul kicsit nagyobb a fékje mint az 1.6osé?
Mivel az autóm nem fog télen gurulni, de én még azokon vettem, ezért eladóak.
4db Hankook Winter I*cept RS 195/50 R15
Kb.egy, másfél hónapot futottak az autón, max.1500-2000km-t, tehát nagyon-nagyon újszerűek.
Az árat újonnan 16e./db körül láttam, ezekért 11e./db-ra gondoltam, szerintem az nem rossz.
(Továbbá van egy garnitúra Minerva IcePlus S110 175/70 R13-as, erős mintázatú, de már korosabb gumim. Nincs megrepedezve, nincs semmi külső baja, csak tudom, hogy nem tavalyiak. A tulaj egy barátom és amikor autót cserélt, akkor ezek a padláson maradtak, mert elfelejtette, hogy van neki. (Nem, nem egy autóbűvész.) A mostani kocsijára nem jó, ezért ki akarta dobni, ami nettó baromság, pazarlás, szennyezés. Inkább jelképes áron (pl.5e Ft/db?) odaadom őket.)
Köszi! Igen, Minire áll a dolog...
Akkor jöhet végre a bmw?
Komolyra fordítva, mi lesz most? Sztem ne foglalkozz a kritikával, csak azt bántják akire irigyek