fkiraly
Velünk: 3925 napja
Sziasztok,
Kellene nyári gumit vennem, a mostani már nagyon kopott. 205/45R17, gyári felni. Újat vennék, közútra, valami jófélét.
2007 NC 2.0
Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Köszi!
Üdv,
Feri
Sziasztok,
Kellene nyári gumit vennem, a mostani már nagyon kopott. 205/45R17, gyári felni. Újat vennék, közútra, valami jófélét.
2007 NC 2.0
Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Köszi!
Üdv,
Feri
Nekem nincs, csak beleugatnék....: rengeteget olvastam erről mostanában és megint az jött le hogy nincs rá szükség igazából. Keith (FlyinMiata) hozzászólása innen: http://grassrootsmot___-quality/9420/page1/
hali.nincs valakinek elfekvőben 4 tehermentesítője?57.1-->54.1
Igen kérlek!
Nekem van 2x2 db. Kettő biztosan jó a másik kettőt meg kellene mérnem. Kell fotó?
Hali,
Még azért használható gumit keresek 185/60 R14 méretben. Nem kell semmi másra mint, hogy áttoljam a honosításon a szekeret vele aztán megy úgy is játszósnak. Csak ne legyen slic Előre is köszi!
Vinotonto,
jol latom a rendszambol, te is kint elsz?
RWD: MX5 NB2 BP-Z3 CS <> FWD: ITR DC2
Akkor most körbe értünk ezzel a dologgal úgy érzem
ÉS erre irtam, hogy tavaly télen 8 et20 195/55 volt nekem fent
"drop mode"-ban és iv modositas nélkül
ÉS erre irtam, hogy tavaly télen 8 et20 195/55 volt nekem fent ;)
Azért a 205/50-el fél centivel magasabb is a gumi valamint az oldalfala is kicsit a perem felé közelebb van mint 195/50 társa esetében
Köszönöm szépen a válaszokat, meg van peremezve a sárvédő, viszont akkor lehet a 3 centis nyomtávot ki kell majd vennem.
Keep Drifting Fun - #lowpowerheroes
Baba cucc a felni topicban a face-en:
Eladó 4x100-as 15" Rial Cobra alufelnieim! 195/45 Good Year Eagle F1 nyári gumikkal (a gumik jó állapotúak 2 szezont elmennek) 57-es agyméret és 6cm perem! nagyon szépek és mutatósak! jár hozzá a 80db díszcsavar és 3db gyári Porsche kupak! Csak komoly érdeklődők írjanak! 150.000ft de minimálisan alku képes! Helyileg Harkányon vehető át! CSERE NEM ÉRDEKEL!
8*15 Et 18