atomin
Velünk: 4200 napja
nem könnyű ,de azok a formák és méretek le is izzadok ha ránézek
nem könnyű ,de azok a formák és méretek le is izzadok ha ránézek
Mesés ez a felni, kb mint Swarci bicepsze! És rlitka is, Matt kedvence ha jól emlékszem. Sózsák természetesen (10kg)...
hali.köszi.a szélesítés folyamatban,már csak a felni a kérdéses.sajna nálunk nincs olyan sok kis ET-s felni.egyenlőre használtra vadászok,aztán jöhet az új,ha nincs.red sun festre kész akarok vele lenni.és most jön a lakatolás,festés.állítható futomű stb.és nem lesz olcso,de viszont remélhetőleg szép lesz.és mélto gurigákat akarok alá.
A szélesítést is fel tudod próbálni Egy úttal ;^)
RedSun és még próbálgathatsz is,ha van polcon! :-) :-)
hali.picit off.de nem tudjátok hol tudok venni 4x100 R15 ET10(vagy nagyon hasonló)felniket?nem feltétlenül új és nem is arany áron,de nem tudom hogy hogy és honnan érné meg.külföldröl esetleg?
Sziasztok!
Most van javításon 5db 17x8-as carmani4 felnim ha valakit érdekelne 215/35 Yokohama S-drive gumi is van 4db 60% os. Egyben vagy külön eladó. Én felpróbáltam az enyémre (99 nb) gyári futómüvel sehol nem ér bele!
Tel.: 06 20 206 12 80
Sziasztok!
Most van javításon 5db 17x8-as carmani4 felnim ha valakit érdekelne 215/35 Yokohama S-drive gumi is van 4db 60% os. Egyben vagy külön eladó. Én felpróbáltam az enyémre (99 nb) gyári futómüvel sehol nem ér bele!
Tel.: 06 20 206 12 80
Az lehet, akkor bocs. Akkor viszont inkább titán:-)
A magnézium biztos a színére utalt
Szia, Szépek, jó szerencsét az eladáshoz! Ezt a magnézium dolgot viszont töröld mert marhaság! :-)
Most nagyon olcsón megválnék a gyári MAZDA MX-5 ENKEI 16" 4x100 OS UNPLUGGED felnimtől.
6.8kg/db
Tulajdonképpen új állapotú az egyik felnin van egy nagyon pici horzsolás,a többi tökéletes karcmentes állapotban van.Görgőzni egyiket sem kell
120eft/garnitúra (2009 ben valaki itt a fórumon 150e ért árulta)
Új ára 116e +áfa/darab volt.
Alábbi email címen állok bárki rendelkezésére:gergohun88@gmail.com vagy 0630/3655242 számon.
Most nagyon olcsón megválnék a gyári MAZDA MX-5 ENKEI(magnezium) 16" 4x100 OS UNPLUGGED felnimtől.
Tulajdonképpen új állapotú az egyik felnin van egy nagyon pici horzsolás,a többi tökéletes karcmentes állapotban van.Görgőzni egyiket sem kell
120eft/garnitúra (2009 ben valaki itt a fórumon 150e ért árulta)
Új ára 116e +áfa/darab volt.
Alábbi email címen állok bárki rendelkezésére:gergohun88@gmail.com vagy 0630/3655242 számon.