Gabeszpapa
Velünk: 5527 napja
Sziasztok! Elado 4 gyari nb alufelnim, hibatlanok, de mar nincs hozza auto Teli gumi van rajta, jo minoseguek de oregek. Akit erdekel maganba keressen. Koszi
Sziasztok! Elado 4 gyari nb alufelnim, hibatlanok, de mar nincs hozza auto Teli gumi van rajta, jo minoseguek de oregek. Akit erdekel maganba keressen. Koszi
Én a Toyo Proxes R888-at ajánlom, abban később sem fogsz csalódni. Bírja a pályanapokat is ha arra támadna kedved és utcai használatban is kiváló.
..talán záporesőben nem annyira jó egyedül, meg asszem havon.
Fun is not a straight line
Sziasztok,
Gumikeresesben vagyok a kocsimhoz (1.8 NB) 16" meretben
195/45 R16 vagy 205/55 R16 legyen?
Esetleg milyen markat ajanlanatok, ha sportosan akar az ember kanyarogni...
Köszi elöre is!
Szia!
14" 185/55R14
15" 195/50R15
16" 205/45R16 <-------Szerintem ez!
17" 205/40R17
Ezek a váltó méretek!
Szerintem a 195/45R16 sem egy gyakori méret.
Ha sportosabbat akarsz akkro ne vegyél "ballonos" gumit!
Üdv,
Bird
Én a Toyo Proxes R888-at ajánlom, abban később sem fogsz csalódni. Bírja a pályanapokat is ha arra támadna kedved és utcai használatban is kiváló.
Törölve.
MX-5 KLUB - elnök NA 1.6 1992
Mindenképpen 205/55 R16.
Hankook RS2 vagy Federal 595 RS-R. Ezek fél slickek, retteneteseket lehet velük kanyarodni meg fékezni.
ha sima utcait akarsz akkor a különbségek elenyészőek, rengeteg infó a topicban, de ami ennél kevésbé szubjektív azok az ADAC tesztek, megtalálod a neten.
Eladó, Hankook Ventus Prime K115 195/50 R15 -ös méretben.
4db, 5mm-es mintával. DOT5108. 2009-ben került a kocsira, 4 szezont futott. Nem tudom mi a reális ár, ha valakit érdekel a gumi, akkor megdumáljuk
A gumi Budapesten a XI. kerületben van.
Sziasztok!
Eladók az autóm kerekei!
25 000 kilométert futott autómról hibátlan állapotú felnik, ezzel jött ki a kocsi a gyárból.
Fondmetal 5800, 6x14 ET 38
A gumi: yokohama, nem árképző.
rallyarc kukac freemail pont hu
Nagyon jó lett... :D Kis ültetés, kompresszor, IC, és máris kész :P (amúgy tényleg nagyon jól áll)
Csak lassam, de biztosan!
Amúgy szerintem jobban áll neki, mmint az emixnek.
Én pedig úgy döntöttem maradnak a Ultraleggerák
Nagyonjó! szereznem kell nekem is a Yaris-ra
Nagyon jó lett... :D Kis ültetés, kompresszor, IC, és máris kész :P (amúgy tényleg nagyon jól áll)
Én pedig úgy döntöttem maradnak a Ultraleggerák
Sziasztok!
Elado 4 gyari nb alufelnim, hibatlanok, de mar nincs hozza auto
Teli gumi van rajta, jo minoseguek de oregek.
Akit erdekel maganba keressen.
Koszi