atomin
Velünk: 4239 napja
Gorgoztetes altalaban 4-5k per darab.
Gorgoztetes altalaban 4-5k per darab.
Sziasztok!
A szombat és vasárnapi mókázás után észrevettem, hogy ráz az autó, kiderült az egyik felnit görgőztetni kell. Mennyi szokott ennek az ára lenni?, Miután úgy is eléggé ütött-kopottak szegények, fel is szeretném újjítani, de ennek az árával sem vagyok tisztában. (lehet jobban megérné venni újat/ használtat?
Télre is keresek valami megoldást (esetleg lemezfelnit) 15-ös méretben NB-re (195/50 r15) Atomin megvan még a tied?
Sajnos az NB felniknek (se) nagyon van meg a piaci értéke, én pl ezért sem akarom eladni. Attól is függ mi a hosszú távú terved?
Görgőztetést nem tudom, de pl szerintem egy Plastidip segítségével egész szépen megújíthatod?!
Norbi , akitől a felnim és Cevlart felniei is vannak , megint egy egész könnyű kis szettet árúl.
Ha valakit érdekelné a dolog itt megtalál mindent róla!
http://racing-bazar.___ortos_felni_17_4x100
Suzuki Motrosportos felnik.
17×7 ET42 4×100
7.5kg/db
kettőn felnin pici padkanyom, 215/40r17 Uniroyal Rainsport 2db 6mm 2db 4mm gumikkal
irányár: 160 ezer ft / garnitura
csak a felni 120 ezer ft
Nagyon akciós ár: 90 a felni , gumikkal 120! 54.1 agyméret , tehát egy az egyben jó a 4 lyukas miattákra
Sziasztok!
A szombat és vasárnapi mókázás után észrevettem, hogy ráz az autó, kiderült az egyik felnit görgőztetni kell. Mennyi szokott ennek az ára lenni?, Miután úgy is eléggé ütött-kopottak szegények, fel is szeretném újjítani, de ennek az árával sem vagyok tisztában. (lehet jobban megérné venni újat/ használtat?
Télre is keresek valami megoldást (esetleg lemezfelnit) 15-ös méretben NB-re (195/50 r15) Atomin megvan még a tied?
Norbi , akitől a felnim és Cevlart felniei is vannak , megint egy egész könnyű kis szettet árúl.
Ha valakit érdekelné a dolog itt megtalál mindent róla!
http://racing-bazar.___ortos_felni_17_4x100
Suzuki Motrosportos felnik.
17×7 ET42 4×100
7.5kg/db
kettőn felnin pici padkanyom, 215/40r17 Uniroyal Rainsport 2db 6mm 2db 4mm gumikkal
irányár: 160 ezer ft / garnitura
csak a felni 120 ezer ft
Lassan jön a tél. Téli szetthez felnit tessék:
5,5*15 ET45 54,1 közép 4 db fekete lemez felni.
Szerkezetileg jó állapotban vannak, igaz a festésre ez nem mondható.
25k
Sziasztok,
Lassan aktuális lesz a gumi csere a gépsárkányon. Méret 205/45R17. A Michelin Pilot Sport 3-at ajánlotta valaki, de érdekelne, hogy mi a véleményetek.
2.0 NC 2007
Köszi!
Üdv,
Feri
Felújított 14x6 ET33 Panasport vkinek? A srác azt írja, hogy csak 4,5 kg.
350font gumival 300 font anélkül.
Link
Tud valaki jó áron 205/40 R16-ot?
Mosmééé?! Nehogymá ne lehessek hülye!
Teee, Ffffelnilibanc.
Fun is not a straight line
Kollégák, ismét olyan a helyzet, hogy szemet vetettem egy kerék szettre és emiatt megvállnék a mostaniaktól, esetleg csak a gumiktól. Gumik: Toyo Proxes 205/50r15 kb 1k kilit futottak azaz gyakorlatilag újszerűek. Közel 90k volt a 4db, valaki ilyet akar tudassa! Ár: 75k Felnik: ultraritka JDM Kyoho AME Tracer TSSC, mx5-re a legtökéletesebb mérteben (15x7 et35), súly 4,6 kg. Az Enkeinél készült annó az RPF1-nél használatos MAT technológiával, ami nagyon könnyű és nagyon erős kereket eredményez. A felnik tökéletesek, viszont a fehér festés gyenge minőségű. Ár: 150k Nem tudom meddig megy a licit arra amit vennék, akit érdekel a felni vagy a gumi ne legyen szégyellős ajánlatot tenni. Kép a profilomnan, bocs ha nem ez a hivatalos hirdetési topic, most ide sikeredett:-)
Sziasztok,
jó állapotú használt nyári gumit keresek 4 darabot, 205/45R16 méretben.
Ha lenne valakinek ilyen eladó kérem jelezze.
Előre is köszönöm.
Üdv,
Laci
Ha új alufelniket tettem az autóra (az előző hsz-ben lévő Enkei garnitúrát), arról kell műbizonylattal rendelkeznem? Mert én nem kaptam semmiféle papírt a felnikhez (kivéve ugye a számlát).