sterby187, 2014-03-15 16:19:50
Ok,koszi! Es milyen ultetoszettet ajanlasz? Hsd monoprot, d2 racing et neztem. Azzal mukodne? Vagy egyszeruen nezzek keskenyebb felnit? Koszi
Ha ilyen kis ET-s, széles felnid van, akkor meg is kell ültetned az autót, mert különben úgy néz ki, mint egy terepjáró. Ha viszont jól megülteted, mindenképp kemény cucc kell alája, hogy ne üssön fel. Szerintem pont neked találták ki a TA Technixet. Rugózásod ugyan nem sok lesz, de a másik két cél teljesül - fillérekből; legalábbis a HDS vagy a D2 áraihoz képest. Majd nem járkálsz Bp-n...viszont a pályázáskor tetszeni fog. A többi drága cuccot be lehet állítani puhábbra, de ha ott lesz a gumi 1cm-rel a sárvédőperem alatt, akkor mi értelme? Szóval úgyis fel kell őket tekerni keményre, ebben az esetben meg egyszerűbb olyat venni, ami alapból kemény.
Vagy lebontod a kilógós felniket az autóról és kb 2cm-rel beljebb mész a külső peremmel, veszel hozzá full állítható coilovert. Persze azokból is sokféle van, aszerint, hogy utcára, pályázásra vagy versenyre találták ki őket. Különböző rugóerősségek vannak és te is tudsz állítani a rugó előfeszítésen, illetve ettől függetlenül állíthatod a csillapítást és a magasságot. A legjobbnak azt tartom, amikor elektromosan, menet közben állítható a csillapítás, de ahhoz már eléggé zsebbe kell nyúlni. És ott van még az is, hogy ha menet közben puhára állítod, akkor nem lehet nagyon megültetve, mert a bukkanón beüt a kerék. A legjobb mégis két autó: az egyik gyáriasan, a másik porig ültetve 
Esetleg mit szólnál a sárvédő-szélesítéshez?
Más ötletem nincs.